Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meg tudja nekem fejteni ennek a lánynak a szándékait? (Kifejtés lent)
Kicsi hosszú lesz a leírás, elnézést!
A történet "főszereplője" egy tizenéves lány, nevezzük Annának. Annával a neten, a tavalyi karantén alatt, teljesen véletlenül ismerkedtem meg. Izgalmas utalások, éjszakákba nyúló chatelések és hívások időszaka volt ez, nagyon jól éreztük magunkat együtt. Mint utólag kiderült, nagy segítség voltam neki, mert némi izgalmat csempésztem az unalmas napjaiba. Elhatároztuk, hogy találkozunk is, de addigra minden megnyitott, így a barátaival volt elfoglalva, nem is nagyon lehetett elérni. Mire sikerült találkoznunk, már nem arról szólt a dolog, mint előtte. Ekkorra az izgalmat már a barátok jelentették, nem én. Kérdeztem, hogy szeretne-e folytatást, de csak barátként szeretett volna újra összefutni. Telt múlt az idő, egy évig semmilyen aktivitást nem mutattunk a másik felé. Pár nappal ezelőtt viszont megkeresett, jókedvű volt, visszaidézte a régi emlékeket. Minden úgy indult újra, mint ahogy annak idején elkezdődött. Megint sikerült megnevettetnem és boldoggá tennem. Alig beszéltünk még, azt sem tudtuk, hogy mi a helyzet a másikkal, de ő félve megkérdezte, hogy esetleg benne lennék-e egy újabb taliban. Igent mondtam, azóta már konkrét időpont is van.
Mit gondoltok, milyen céllal szeretne engem ismét látni?
18F és 16L
Lehet, hogy annak idején nem érezte készen magát arra, hogy legyen valami komolyabb folytatása a dolognak kettőtök között.
Most lehet, hogy többet akar vagy csak szimplán beszélgetni szeretne (de inkább az előbbi).
Köszönöm a válaszokat!:) Remélem igazatok lesz.
Annyit biztosan tudok róla, hogy régebben volt már egy fiú az életében, de a vele való együttlét nem egy teljes értékű kapcsolatként vonult be a történelembe. Szegény nem élvezte, ezért már rég vágyakozik egy normális srác után. Remélem ezt végre megtalálta bennem, és ezúttal más lesz a végkimenetel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!