Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors lenne, ha második alkalommal már nálam aludna?
Van egy lány, akivel egy hónapja ismerkedtem meg, nagyon aranyos, nagyon kedves, akkor smároltunk meg az egész estét szinte együtt töltöttük, azóta csak messengeren beszélgetünk.
Egyik legjobb barátom hétvégén tartja a szülinapját és mondta, hogy hívjam meg a lányt is. Ő messzebb lakik, kb 5 órára tőlem.
Ha igent is mond, el is jönne, nyilván itt is aludna.
Nos, a szülinapos felkínálta, hogy aludjatunk sokan nála is.
Szerintetek, ha el is jönne a csaj (amire szerintem szinte 0 az esély),
Fura lenne, ha a haveromnál aludnánk (esetleg külön szobában, de az sem garantált), vagy vigyem haza magamhoz. Az utóbbi eléggé rizikósnak hangzik, csak csók volt, semmi más, de akkor mindkettőnkben bőven volt alkohol, az is közrejátszott, nem hinném, hogy benne lenne-e a nálam alvásban.
Rosszabbik esetben még ott is hagy, hogy nem tudom ki akarom használni vagy ilyesmi.
Viszont az is benne lenne, hogy bal*asznak néz, hogy nem “merem” hazavinni. De erre kicsi az esély.
Szerintetek mit kellene csinàlni? Az egy hónap alatt nem volt semmi szexuális töltetű beszélgetésünk ami valahigy okot adna. Sőt, ha el is jönne a buliba szerintem 99%, hogy le sem fekszünk. De szerintem el sem jön.
Szerintetek mi lenne jó, mit kellene tenni?
19/F ő 18/L
Manapság már Semmi nem gyors.
A házasodna a Gazda műsorban is a csaj le cumizta a pasit, oszt alig ismerte 🤣
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
A csaj nem igen érti mit akarsz tőle :D
Hát attól még, hogy ott alszik, nem törvényszerű, hogy kúrniuk is kell.
De amúgy attól függ, kinek mi a gyors. Néztem, hogy valaki le lett pontozva, mert rávilágított arra, hogy lehet a szex nem is jó köztetek és időpazarlás... Szerintem is így van, de hát ahány ház, annyi szokás. És sem ölök sok időt olyan mellett, akivel a szex nem jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!