Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyors lenne, ha második...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyors lenne, ha második alkalommal már nálam aludna?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egy hónapja ismerkedtem meg, nagyon aranyos, nagyon kedves, akkor smároltunk meg az egész estét szinte együtt töltöttük, azóta csak messengeren beszélgetünk.

Egyik legjobb barátom hétvégén tartja a szülinapját és mondta, hogy hívjam meg a lányt is. Ő messzebb lakik, kb 5 órára tőlem.

Ha igent is mond, el is jönne, nyilván itt is aludna.

Nos, a szülinapos felkínálta, hogy aludjatunk sokan nála is.

Szerintetek, ha el is jönne a csaj (amire szerintem szinte 0 az esély),

Fura lenne, ha a haveromnál aludnánk (esetleg külön szobában, de az sem garantált), vagy vigyem haza magamhoz. Az utóbbi eléggé rizikósnak hangzik, csak csók volt, semmi más, de akkor mindkettőnkben bőven volt alkohol, az is közrejátszott, nem hinném, hogy benne lenne-e a nálam alvásban.

Rosszabbik esetben még ott is hagy, hogy nem tudom ki akarom használni vagy ilyesmi.

Viszont az is benne lenne, hogy bal*asznak néz, hogy nem “merem” hazavinni. De erre kicsi az esély.

Szerintetek mit kellene csinàlni? Az egy hónap alatt nem volt semmi szexuális töltetű beszélgetésünk ami valahigy okot adna. Sőt, ha el is jönne a buliba szerintem 99%, hogy le sem fekszünk. De szerintem el sem jön.

Szerintetek mi lenne jó, mit kellene tenni?

19/F ő 18/L

2021. aug. 6. 00:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Igen, túl gyors lenne.
2021. aug. 6. 00:41
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is gyors lenne!
2021. aug. 6. 01:04
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Hova siettek? Szerintem is gyors!
2021. aug. 6. 01:55
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Igen
2021. aug. 6. 01:59
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Megkérdezheted, és max elmondod neki ezt is, hogy itt meg itt tudnátok aludni, aztán ha belemegy örülsz, ha meg nemet mond, akkor tudomásul veszed és témát váltasz:)

Lefeküdni egymással még tényleg korai lenne, de megkérdezni nem kerül semmibe

2021. aug. 6. 06:34
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon gyors lenne. Egyetértek az előttem válaszolóval. Meglehet kérdezni, hogy mit szól hozzá.
2021. aug. 6. 08:17
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Igen, túl gyors lenne, szerintem várjatok még.
2021. aug. 6. 08:56
 8/18 anonim ***** válasza:
16%
Ha el szeretnéd hívni, szerintem hívd el. Bízd rá a döntést az ott alvásban is. De ha segíteni akarsz neki, akkor kérdezd meg valamelyik lány ismerősödet, aki ott lesz a buliban, hogy esetleg nála alhat ez a lány, mert alakul köztetek valami. Szóval hajrá!
2021. aug. 6. 09:06
 9/18 anonim ***** válasza:
11%
Lefekudni se lenne gyors... 18 evesek elmultak... Minek fel evig beszelgetni ha utana kiderul a szex nem is mukodik koztuk? Akkor mehet a kukaba az a fel ev. Mert egy kapcsolat nem fog mukodni ha a szex se jo
2021. aug. 6. 10:51
 10/18 anonim ***** válasza:
6%
Nem.
2021. aug. 6. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!