Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem szerintetek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy butaság ilyet kérdezni, mert honnan tudnák az emberek látatlanban megmondani, de azért leírom. Szóval voltam a hétvégén egy házibuli szerűségben, az egyik legjobb barátnőm barátjánál (P) volt az egész. Nyaralni voltak a szülei, úgyhogy ezért voltunk náluk ahol 2 legjobb barátnőm volt ott, illetve P-nek haverjai. P-nek a haverjaival néha néha találkozunk, szóval nagyjából ismerjük már őket, viszont most ott volt egy fiú (S), akivel úgymond még nem találkoztam korábban. Illetve egyszer kb 2 éve, de akkor még azt se tudtam ki kicsoda kb, és nem is emlékszem már szinte. Viszont legjobb barátnőm mesélt már róla, de a lényeg az, hogy a fiú korábban beteg volt és ezért nem volt ott a bulikon (úgy gondolom). De most hogy ott volt annyira jófejnek tűnt, meg hogy is mondjam jó embernek és úgy "megfogott", pedig szinte sosincs ilyen érzésem, barátom sem volt még eddig. Viszont a bulin csak beszélgettünk egy kicsit, éppúgy mint mással. Szóval semmit sem mutatott, amiből arra következtethetnék hogy szimpatikus vagyok neki. Még csak ismerősnek se jelölt utána (már nem mintha az olyan nagy dolog lenne, csak legalább látnám hogy eszébe jutottam). Viszont egy játékban, amit játszottunk barátnőm rákérdezett az ideáljára, és csak pár dolgot mondott, de az végülis illett rám. Nem is mertem felnézni, mert kellemetlenül éreztem magam. Kívülről nem látszik, de nagyon zárkózott tudok lenni, és ha véletlenül megtetszik valaki, akkor csak azért se mutatnám ki. Nem tudom, hogy lesz-e még a nyáron ilyen összejövetel, de ha még lenne is, lehet hogy ő nem lesz ott. Valamiért úgy érzem, hogy annyira meg akarom ismerni, de szinte biztos hogy ő kb nem is emlékszik rám. Barátnőméknek meg nem szeretném mondani, mert nem tudom, nem vagyok normális... Valami tanács, hogy mit kéne csinálnom? 20/l (lélekben tini:D)2021. aug. 3. 23:07
1/3 anonim válasza:
Keress rá social median, és jelöld be. Aztán kérdezd meg, hogy érezte magát a bulin, mi van vele stb. aztán ráúszhatsz erre az ideál témára...
2/3 anonim válasza:
Ne gondolkodj, az csak bonyolítja a dolgokat. Sokan mumusnak tartják a kezdeményezést, de nem kell egyáltalán tartani tőle, csak csináld. Jelöld be, lehet, hogy rád is fog írni, ha mégsem akkor dobj neki egy üzit. Hidd el, ha érdekes vagy számára nagyon fog örülni, ha viszont nem érdekled akkor fejen is állhatsz akkor sem fog érdeklődni. Ezen kár pörögni.
Nem tudom milyen a srác, de az is lehet, hogy csak belefáradt a kezdeményezésekbe. A lányok többsége mostanában különösen bunkó tud lenni. Most én is úgy vagyok, hogy beszélgetek aztán nem érdekel, ha vevő lenne rám akkor majd jelzi.
3/3 anonim válasza:
Nem szokatlan, ah Te kezdeményezel. Szinte minden kezdeményezésnél fennállhat a másik fél részéről az érdektelenség. Ha bekövetkezik, nem búslakodni kell, hanem tovább lépni. Ilyen a párkeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!