Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lépjek a lány felé?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lépjek a lány felé? Nagyon kedvelem, de messze él+nem tűnik már olyan érdekeltnek..

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit egy hónapja ismertem meg egy haverom szülinapi buliján, ott smároltunk/kavartunk majd másnap elkezdtünk beszélgetni instagram DM-ben.

Sajnos kb 5 órára lakik tőlem, nehéz vele csak úgy találkozni (azóta nem is találkoztunk).

Ismertem már előtte is egy picit, mert ez a haverommal együtt nyertek egy iskolai ösztöndíj keretében egy utazást. (Nagyobb társaság), aztán volt, amikor nagyon unatkoztunk és online társasoztunk ezzel a haverommal és ezt a lányt is hívta néha.

De a nevén kívül sokat nem tudtam róla, csak annyit hogy nagyon kedves, jókedvű és aranyos.

Azaz nem egy a sok közül volt egy random szórakozó helyen, ahol még a csaj nevét sem tudom, hanem azért ismertem már egy nagyon picit, csak élőben nem láttam még.

kb 2-3 héttel a buli utánig rengeteget beszélgettünk, majd az utóbbi 1-2 hétben kb ilyen napi 3-4 szer válaszol, akkor sem túl érdemleges dolgokat. Kedves meg minden, de egyikőnk sem az a nagyon beszédes ember.

Nagyon gondolkodom azon, hogy ez így nem mehet tovább, megkérdezem tőle, hogy most tulajdonképpen mit is szeretne, illetve tiszta vizet öntenék a pohárba.

Borzasztó aranyos és nagyon jó volt vele az az egy este.

Viszont messze is lakik, plusz ő Budapestre megy tanulni én Bécsbe, szóval az sem optimális.

Nem tudom, ha úgy adódna még össze is jönnék vele, de most nem tudnám elképzelni a távkapcsolatot. Szerintem ő is hasonlóan gondolkodik ezért ír ilyen kevés dolgot. Éreztetni akarja szerintem. Nem olyan lánynak tűnik, aki sokat pasizna/buliban kavargatna, kicsit ügyetlen volt, lehet ez volt az első csókja.

Én sem vagyok egy nagy hódító, csak nagyon ritkán egyszer kétszer így instagramon vagy buliban környékez meg.

Ti mit gondoltok??

Nem vagyok nagyon tapasztalt a kapcsolatok terén, 2 barátnőm volt azok sem sokáig.

Minden tanácsot elfogadok, legyen az pozitív vagy negatív.

Azért is kérdezem, mert nem jutok előrebb, jó lenne egy külső szemlélő.

2021. aug. 1. 22:51
 1/3 A kérdező kommentje:

Kifelejtettem, hogy tényleg őszintén mondjatok bármit, hívjatok beszarinak vagy balféknek, kíváncsi vagyok mit kellene tenni.

19/F

2021. aug. 1. 22:58
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Jól látod a helyzetet,ez a távkapcs dolog legtöbbször a filmekben működik,én lemondanék róla,vagy megbeszélném hogy havi 1x azért találkozzunk (de csak arra).
2021. aug. 1. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:
36%

Én minden srácnak azt javaslom, felejtsétek el ezt a rákattantam és tipródok effektust.

25M szebbnél szebb lány-nő rohangál körülöttünk és mindegyiket meg lehet kedvelni-szeretni valamilyen szintig.

Ez a küzdök érte, meg talán ad egy esélyt nagy baromság. Határozottan (férfiasan), de kedvesen lehet és kell is közeledni ahhoz ést abban a pillanatban, aki tetszik és van visszajelzés tőle, hogy kölcsönös a szimpátia.

És ha mégse és elküld a francba, nem mindegy ? Idegen ember, azok meg azt mondanak amit akarnak, úgy se látom többet.

Majd a következő :-).

Ennyi.

2021. aug. 2. 06:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!