Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jön be egy gamer fiúnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jön be egy gamer fiúnak?

Figyelt kérdés
A gamer fiúknak mi jön be egy lányban pl személyiségében meg hasonlók. Tényleg igaz hogy szeretik az e-girlöket és a streamer lányokat? Jó lenne ha gamerek válaszolnának mert nekem elég idegen ez a "világ", bár én mindenkinek örülök😊

2021. aug. 1. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Azért játszok mert nincsen nőm,akkor is játszottam amikor volt (csak nem ennyit),attól hogy játszik valaki ugyan olyan ember mint egy nem Gamer...de egyébként ha ez segít,én a csendesebb,nyugodtabb,okos,alacsony,formás lányokat szeretem :D
2021. aug. 1. 22:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretik a gamer csajokat. Az e-thot csöcsös streamereket csak a gyengébb lúzerek szeretik, egy normális gamer azt nézi, h tud játszani a csaj, nem azt, hogy csaj, wow, és már elolvad tőle. A divat azt hiszem a Belle féle cuki, animés kinézet. Erre izgulnak fel legjobban. Szóval alacsony, cuki, kislányosabb típus, én szerintem. Nekem ez jön be. Hardcore gamer voltam.
2021. aug. 1. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sokat játszok de valszeg nem esek bele a tipikus dagadt, igénytelen, zsíroshajú kocka képébe.

Rendszeresen edzek heti 5-6szor, normálisan eszem stb.

Nekem a lány ízlésem teljesen normális, szeretem a hétköznapi velem kb egy magas, vagy alacsonyabb nálam, barma vagy szőke hajú, sportosabb, stílusos lányokat.

Nekem ezek az E-Girlok meg japán anime csajok nagyon nem tetszenek.

Volt bnőmmel sokat játszottunk együtt, sőt ott is ismerkedtem már lánnyal.

2021. aug. 1. 23:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Gamer lányként megnyugtató látni hogy vannak olyanok, akiknek nem az a fontos hogy vékony meg cuki legyél 😌 maradjatok ilyenek srácok
2021. aug. 1. 23:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy hogy gamer-e vagy nem,nem nézek női streamereket akinek kivan kb mindene,max a normálisabbakat akkor is csak ha kollaboráció van.
2021. aug. 1. 23:51
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Én is gamer srác vagyok, de van a játékon kívül is életem, más hobbiaim. Én örülök neki ha a lány is játszik, meg jobban is szeretek a barátnőmmel játszani mimt a haberjaimmal. Nekem is főleg az ilyen "animés" lányok tetszenek: alacsony, cuki, szép nagy szemek. Nekem még plusszba bejön a rövid haj meg a frufru és a szemüveg, de nyilván az sem baj ha valaki nem ilyen, csak ez az ideálom, de ettől még más is szóba jöhet. De nekem fontos hogy tudja a barátnőmmel együtt játszsni, mehessünk együtt mondoconra, és na tartsa hülyeségnek az ezzel kaocsolatos hobbiaimat. Én barátnőm pl cosplayer és imádom amikor beöltözik valamilyen általam kedvelt champnek.
2021. aug. 2. 00:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Gamer lettem/vagyok(?)

Azért mert ide menekültem, nincs semmi az életemben szinte xD De attól még a nők terén normális ízlésem lesz, hiába benne van az ak spray kontroll a kezembenxd

Pl: Nekem nem kell ilyen alultáplált vékonynak lenned, normális kereteken belül a súly nem szempont nálam.

2021. aug. 2. 00:37
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha most csak a gamer részt nézem én leginkább annak örülnék ha ő is játszana valamivel és játszanánk egymás játékaival vagy ha ő nem is gamer megpróbálna belemenni valamennyire. Ha találnék egy lányt aki megtanulná az én mások által viszonylag ritkán játszott játékaim akkor szerintem letérdelnék előtte

De úgy általánosságban tudjunk beszélni bármiről, hülyéskedni legyen kedves megértő... ilyen (szerintem) alap dolgok

Külsőre nem nagyon van semmi kitételem csak ne egyenesen taszítson valami miatt, de szerintem a belső sokkal fontosabb

21/F

21/F

2021. aug. 2. 01:52
 9/12 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok! Köszönöm a kedves válaszaitokat♡
2021. aug. 2. 20:52
 10/12 anonim válasza:
45%
Ha egy csaj lvl7 yasuo player, akkor engem levett a lábamról :D
2021. aug. 4. 20:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!