Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor szerelmes vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Első lörben is bocsi a hükye címért

Másodszor, van egy srác akivel már barátok vagyunk nagyjából másfél éve,én úgy érzem hogy közelebb vagyunk egymáshoz mintha csak barátok lennénk. Már voltunk moziban meg kajálni többször is de nem tudom hogy ő azt h fogta fel (randi vagy baráti "összejövetel"). Mikor vártunk a film előtt akkor a kanapén a vállamra tette a kezét meg én is pihentettem a fejem az ő vállán és érződött a helyzeten h több mintha csak barátokként ülnénk ott de nem tudom h ő is így van-e vele. Mostanában azon kapom magam hogy amikor semmit sem csinálok ami lekösse a figyelmem akkor azt kívánom h bárcsak itt lenne velem, nem kellene h csináljunk semmit az is jó ha "csak úgy létezünk" (nem tudom rendesen megfogalmazni bocsi) csak legyen itt. És az a legroszabb h kb 60% biztos vagyok benne h ő is többet érez de nem vagyok benne teljesen biztos.

2021. júl. 30. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Ez még nem szerelem. De a moziban vagy utána miért nem csókolt meg? Nincs hozzá bátorsága?
2021. júl. 30. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Igen, valami olyasmi.
2021. júl. 30. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
hát ez még nem szerelem, de tényleg több, mint sima barátság
2021. júl. 30. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Kezdesz szerelmes lenni. Az még el tud mélyedni, ahogy találkozgattok.
2021. júl. 31. 01:25
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy köztes állapot. Tetszik neked, de még nem vagy szerelmes.
2021. júl. 31. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Bátortalan a fiú és lassan mer közelíteni feléd. Bátorítsd őt, simítsd meg a karját, haját, közelíts száddal a szájához, hogy beugorjon neki a szándékod.
2021. júl. 31. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
A 6 os miért lett lepontozva? Igaza van
2021. aug. 1. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!