Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy első csók?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy első csók?

Figyelt kérdés
lényegében sosem voltam együtt senkivel.és sosem éreztem hogy valaki ennyire tetszen,mint most.jövőhét kedden fogunk találkozni (4 nap múlva)viszont eszméletlenül izgulok,hiszen nem volt még első csókom.neki van tapasztalata,ami azért jobb mintha neki se lenne.viszont szükségem van egy kis nyugtatásra,lehet hogy ez másoknak semmi,viszont nem tudom mivel nyugtatni magam:(

2021. júl. 30. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Nyálas.
2021. júl. 30. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
Nekem tökéletes volt, egyáltalán nem volt nyálas. Ezt csak csinálni kell, benne van az emberben. Ez mind élvezeti érték, ez rólatok szól. Bensőséges.
2021. júl. 30. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Ne izgulj! Ha már közel lesz az arcotok egymáshoz, minden jön magától. Szájt a szájra a többi ösztönösen működik.
2021. júl. 30. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Jó,borzalmas vagy semmilyen.
2021. júl. 30. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy végül mi lett?
2021. aug. 2. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
40%
Nekem soha nem lesz
2021. aug. 7. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!