Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek bejön ez a külső...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön ez a külső és belső?

Figyelt kérdés

Külső:

168cm magas, 60 kg, hosszú derékig érő egyenes barna haj, széles mosoly, barna szem, az átlagnál egy kicsit nagyobb orr, B-s mellek, aránylag kerek fenék, viszont nem teljesen lapos has, bár ruhában teljesen laposnak tűnik

Belső: nagyon sokat beszél, szociális, kedves, segítőkész, elszánt, viszont a humora nagyon béna, túlságosan érzelmes és ha egyedül van gyakran sír

17 éves vagyok, Budai

2021. júl. 29. 19:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
36 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen 21/f
2021. júl. 29. 20:23
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont ilyen barátnőt szeretnék csak sajnos Debreceni vagyok
2021. júl. 29. 21:17
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

A külsőd tök átlagos. A belsőd alapján nem jönnék össze veled.

20/F

2021. júl. 29. 21:18
 4/16 anonim ***** válasza:
21%
3mas amugy is öreg vagy hozzá
2021. júl. 29. 21:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Napi egó növelés

Neked tetszik ez a külső? sötétbarna szem/haj, 75 kg, izmos test stb

Nem tudsz rá semmit mondani, mert lehet hogy nagyon csúnya vagyok élőben...

2021. júl. 29. 21:44
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem szerettem volna az egómat növelni. Őszinte véleményeket szerettem volna kapni, ugyanis őszintén leírtam a belső és külső tulajdonságaimat. Leírtam a rossz tulajdonságaimat is, hogy korrekt legyen. Tudom, hogy nehéz elképzelni így körülírás alapján, de akkor is, valami támpontot ad.

Sajnálom, hogyha valakinek ez egó növelésként jött le, elnézést kérek érte!!!

2021. júl. 29. 22:44
 7/16 anonim válasza:
91%
Szerintme igen nem kell mindenkinek piszkafának lenni de viszont a sírosság nem túl kecsegtető
2021. júl. 29. 23:03
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

Így ez alapján összejönnék veled, de érdekelne a béna humorod hátha viccesnek találnám és, hogy miért sírsz gyakran egyedül (ami szerintem nem negatív csak tényleg érdekelne hátha tudnék rajta segíteni).

21/F

2021. júl. 30. 02:42
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

Mit nem adnék, ha lenne egy ilyen szingli lány ilyen külső és belső adottságokkal egyáltalán a közelemben...

Szóval nem kell aggódnod, minden rendben van veled szerintem! 😁

2021. júl. 30. 07:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Oh, kimaradt, 21/F
2021. júl. 30. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!