Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire számít a magasság?
Figyelt kérdés
Magasabb lányok (170, 175 cm) mit gondoltok egy olyan srácról aki pár centivel nagyobb csak nálatok? Ha minden rendben van vele, akkor nem akadály a magasság?2021. júl. 26. 21:04
1/9 anonim válasza:
Nem akadály a magasság. Ha mindketten szeretitek egymást, akkor ez csak egy kis apróság.:)
2/9 anonim válasza:
171 centi vagyok, lány, a barátom majdnem 10 centivel alacsonyabb nálam. Most na, ha szeretem őt, akkor szeretem. :)
3/9 anonim válasza:
tényleg. ha pár centivel magasabb nálam, az már oké, de legyen magasabb.
175 cm 18l
4/9 anonim válasza:
176 cm vagyok, már két olyan srác is volt, aki tetszett úgy, hogy alacsonyabb volt mint én. Az egyikük 170 volt, a másik 172 egyik esetben sem zavart. Szóval ha pár centivel magasabb nálam az sem zavar
5/9 anonim válasza:
Általában a férfi a magasabb, de sok kivétel is van. Az nem lehet probléma, ha a férfi csak pár centivel magasabb, de akit zavar, ne kezdjen olyannal kapcsolatba, amiről tudja, hogy nem imponál neki.
6/9 anonim válasza:
Nekem nagyon számít.Próbálkoztam velem egy magas (nem is alacsonyabb) sráccal de nekem nem tetszett.Szeretem felvenni a baratom cuccait amik nagyok ram,szeretek az álla alá bújni:D
7/9 anonim válasza:
174-175 vagyok a párom nemhogy velem egymagas vagy csak pár centivel magasabb, pont hogy alacsonyabb egy 3 centivel talán.
Már egy éve boldog párkapcsolatban vagyunk:)
Az élet iróniája az, hogy mindig nálam magasabb fiúkkal álltam szóba, vagy aki velem azonos magasságú volt.
Egyikünket se zavarja.
Nyilván ha 10-15 cm magasság lenne a különbség az már talán zavaró lenne egy kicsit de akkor is tud jól működni egy párkapcsolat.
Egyébként kétlem hogy egy lányt zavarna ha csak pár centivel vagy magasabb nála.
Legtöbb magas lány szerintem azt gondolja hogy mindegy hogy milyen magas a kiszemelt csak nála legyen magasabb akár 1 centi is elég 😂😌
8/9 anonim válasza:
Fontos a magasság, ha érik a meggy, valahogy le kell szedje ha kiküldöm a kertbe.
9/9 anonim válasza:
167-169 környékén vagyok Fiú, eddig csak a magasságom miatt utasítottak vissza xdd még a nálam kisebb lányok is.... Pedig amúgy 165-180 között mozog az átlag testmagaság, aki ennél alacsonyabb az kicsi aki ennél nagyobb az nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!