Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányok! Mennyire számít nektek a fiú magassága?
Pl rádír egy 177cm-es fiú ismerkedés céljából, de te nála magasabb vagy
Kort és magasságot is írjatok légyszi
17/F
Nem olyan nagyon fontos.
De azért jobb ha magasabb a fiú és fel lehet nézni rá.
16/L
172cm
Alapvetően nem nézem a magasságot, ha csak arról van szó, hogy bejön-e, viszont összejönni személy szerint csak magasabbal vagy egymagassal jönnék.
Lehet, hogy most önző vagyok, de még ott tartok, hogy jobban néz ki, ha a fiú a magasabb. Még akkor is, ha az én esetemben ez viszonylag ritka dolog
183cm 17/L
Ha a személyisége megfog, akkor a magasság nem számít. Páromnál magasabb vagyok és annó én jobban féltem, hogy neki kellemetlen lenne. A legtöbb férfi a pici, törékeny lányokat szereti, na én nem vagyok az :D.
22/L. 188cm
Furcsa, én a pici lányokat aranyosnak tartom
De a magas lányok azok akiket egyszerűen imádok, persze nem a te magasságodra gondoltam elsőként kedves utolsó, hanem a magasat én a 175-182cm-es lányokra értem :D
Hát sajnos ritkák a tenyleg magas lányok XD . Az alacsony lányoknak meg nem jönnek be a nagyon magas fiúk....
18/F(203 cm😂) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!