Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lekoptatott a csaj,most pedig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekoptatott a csaj,most pedig szívecskézi a képeim és nézi a történeteim. Miért?

Figyelt kérdés

Udvaroltam egy csajnak,de sosem randiztunk.

A lényeg hogy írt egy üzenetet hogy ő csak egy éjszakás kalandot akart tőlem,de kiköltözik külföldre a családjával,így valószínűleg ebből már semmi sem lesz.

Ez lassan 2 hónapja volt,de nézi a Facebook történetem és szívecskézi a képeim.

Ha már lekoptatott akkor miért csinálja ezt velem?

2021. júl. 26. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
reménykedik még abban az egyéjszakában
2021. júl. 26. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem koptatott le. Akkor lett volna lekoptatás, ha teljesen elhatárolódik tőled, de nagyon is tetszel neki, ha kalandot akart. Szerintem reménykedik még a dologban, ezért csinálja ezt.
2021. júl. 26. 18:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Amikor viszont ráírtam hogy milyen a külföldi élet,akkor nem válaszolt. Szóval nem értem...
2021. júl. 26. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, "elrakott" tartaléknak, ha majd hazalátogat akkor rádír meg rád is ugrik...

Addig keress egy normális barátnőt és majd ha eljön az alkalom akkor koptasd le ezt az agyhalottat, had tanuljon belőle

2021. júl. 26. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ajánlatot elfogadtad?
2021. júl. 26. 19:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Írtam neki hogy benne lettem volna
2021. júl. 26. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Ez a nő maga sem tudja mit akar. Ne válaszolj neki, mert ismét lekoptat.
2021. júl. 26. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én exemet is valami riherongy szívecskézte és fordítva ő is lájkolgatta meg szívecskézett mikor még velem járt.. biztos egy a háremtagok közül..elég undorító..sőt olyan is volt mikor mellettem Messengerezett ezzel a csajjal.. gusztustalan hogy mekkora kurafi volt.. ahelyett hogy a meglévő kapcsolatával foglalkozott volna ..ezzel a hülye ribivel írogatott.. hát a pasi annyit is ért..nem lehetett rá számítani.. kétszínű tróger volt..
2023. márc. 19. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!