Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lekoptatott a csaj,most pedig szívecskézi a képeim és nézi a történeteim. Miért?
Figyelt kérdés
Udvaroltam egy csajnak,de sosem randiztunk.
A lényeg hogy írt egy üzenetet hogy ő csak egy éjszakás kalandot akart tőlem,de kiköltözik külföldre a családjával,így valószínűleg ebből már semmi sem lesz.
Ez lassan 2 hónapja volt,de nézi a Facebook történetem és szívecskézi a képeim.
Ha már lekoptatott akkor miért csinálja ezt velem?
2021. júl. 26. 18:13
1/8 anonim válasza:
reménykedik még abban az egyéjszakában
2/8 anonim válasza:
Mert nem koptatott le. Akkor lett volna lekoptatás, ha teljesen elhatárolódik tőled, de nagyon is tetszel neki, ha kalandot akart. Szerintem reménykedik még a dologban, ezért csinálja ezt.
3/8 A kérdező kommentje:
Amikor viszont ráírtam hogy milyen a külföldi élet,akkor nem válaszolt. Szóval nem értem...
2021. júl. 26. 18:28
4/8 anonim válasza:
Nyugi, "elrakott" tartaléknak, ha majd hazalátogat akkor rádír meg rád is ugrik...
Addig keress egy normális barátnőt és majd ha eljön az alkalom akkor koptasd le ezt az agyhalottat, had tanuljon belőle
6/8 A kérdező kommentje:
Írtam neki hogy benne lettem volna
2021. júl. 26. 19:33
7/8 anonim válasza:
Ez a nő maga sem tudja mit akar. Ne válaszolj neki, mert ismét lekoptat.
8/8 anonim válasza:
Az én exemet is valami riherongy szívecskézte és fordítva ő is lájkolgatta meg szívecskézett mikor még velem járt.. biztos egy a háremtagok közül..elég undorító..sőt olyan is volt mikor mellettem Messengerezett ezzel a csajjal.. gusztustalan hogy mekkora kurafi volt.. ahelyett hogy a meglévő kapcsolatával foglalkozott volna ..ezzel a hülye ribivel írogatott.. hát a pasi annyit is ért..nem lehetett rá számítani.. kétszínű tróger volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!