Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok. Nagyon tetszik anyukám munkatársa, ő 36 éves. Szoktunk Facebookon csetelni, de én többet szeretnék. Szerintetek összejöhetünk?
Pfuubammeg 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hogy te sem vagy a legélesebb kés a fiokban, na az is biztos.
16 a lányom. Ha barmenyik kollégámmal csak chatelgetne már kiakadnék, nem még támogatnám...
Netto rib..ckodás.
Verd ki a fejedből, amíg nem lesz belőle botrány.
Ismerek egy ilyen (egykori ) házaspárt. A nő volt 20, a férfi 40, amikor összeházasodtak. Született egy kislány. A szülők arra való tekintettel, hogy más volt a férfi társasága (ahol a feleség nem tudott érdemben megszólalni) és más volt a nő társasága, ahol a férfi nem érezte jól magát - elváltak. Az anya elQrvult, a most már 18 éves idén érettségizett kislányt az anyai nagyszülők nevelték fel.
MEMENTO!
Köszi a privát megkeresesed, kedves Hannababy...
De kihagytam volna, hogy te a parkban miket csináltál azzal a "drága jóemberrel" és az apakomplexusoddal...
Hogy miként mond el a szüleidnek?!
Ha mar vagy egy ekkora olcsó ribi, nem hinném, hogy ez akkora gindot jelentene....
Mindenesetre örülök, hogy nem az én lányom vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!