Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú de képtelen vagyok lépni mit tegyek?
Én három éve szemeztem egy sráccal, de végül nem szólítottuk meg egymást. Hiába tudtam a nevét, nem jelöltem be Facebookon, mert attól tartottam, hogy az creepy lenne. Ma megtettem. Várom mi lesz ebből.
Szerintem nyugodtan próbáld meg :)
Carpe diem!
Mondd pl. ezt, amikor szembe jöttök egymással:
"Szia! Olyan gyakran látlak erre felé. Te is itt laksz, mert én igen. Hova mész? Bevásárolni, én is onnan jövök és mondd azt, hogy most jöttél rá, hogy valamit elfelejtettél venni, ezért most visszamész.
Ha a fiú nem bamba, akkor veszi a lapot.
Ne gondold tul, ha nem mersz oda menmi. Jelold be facebookon es likold be a profiljat csak ugy ha erre nem lep akkor hagyd, mert pancser. En egy lannyal ugy jottem ossze, hogy instan bekovetett es beszivezte az osszes kepem aztan ra irtam. Nem nyomulas csak ereztesd vele van eselye!
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!