Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de képtelen vagyok oda menni hozzá. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, csak annyi a gond hogy nem merek oda menni. Egyszerűen képtelen vagyok.
Nem vagyok valami nagy csajozó gép.
2018. júl. 31. 16:22
1/5 anonim válasza:
Figyelj, ha nem egy tinip¡csa, akkor nem fog elküldeni a p¡csába.
A lányoknak általában imponál az, ha egy srác magabiztos és harcol értük - persze nem papucs "formában"
Szóval szedd össze magad, és ha nem jön össze, akkor még van sooookkal több lány a világba, úgyhogy hajrá.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy egyszerűen nem megy, akár mennyire akarom nem tudom leszólítani.
Mindíg a barátnőivel van, vagy épp elfoglalt. Úgy érzem nem vagyok hozzá elég érett, márt mint a (lányhoz).
2018. júl. 31. 20:07
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs nagy tapasztalatom a csajozásban, magabiztosság az hát hogy is fogalmazzam, nem sok van! Papucs kis hülye gyereknek se akarok lenni a szemében. Üzengetni, facebookon írogatni nem akarok, személyesen akarom megismerni.
2018. júl. 31. 20:11
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van rajta kívűl 1000 nő, de úgy érzem ő nagyon az én stílusom, (esetem).
2018. júl. 31. 20:14
5/5 anonim válasza:
Szedd össze magad!!!! te vagy a fiú ,, meg kell mutatnod neki hogy kell neked!!! amíg te nem nyitsz ő sem fog magától. Légy bátor, (csak 20 mp bátorság kell) :D , te félsz odamenni, de ő lehet ez miatt szomorú és érzi szarul magát, mert azt hiszi nem kell neked..próbáld meg, vesztenívalód nincs, ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!