Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan perverzió, hogy az interneten mutogatja a párját? Illetve ki mit gondol erről? Van szemelyes tapasztalat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy letezik ilyen,az erdekelne hogy itt barki reszese vagy reszese volt vagy a parja akarta stb. Egyszoval szemelyes tapasztalat, velemeny?2021. júl. 24. 14:17
1/10 anonim válasza:
Cuckold-nak hívják azt mikor valakit felizgat, ha a párja mással van.
Exchibicionizmusnak pedig, ha valaki élvezi azt, ha látják meztelenek.
Ennek a kettőnek a keveréke lehet az a perverzió amiről beszélsz.
2/10 anonim válasza:
Egyszer egy "ilyen célú" chat oldalon találkoztam hasonló emberrel. Ugyanolyan ember, mint te vagy én, csak másra fogékony.
Kis képszerkesztéssel járultam hozzá, hogy kellemes hangulata legyen.
Nem tudom, mire vagy még kíváncsi, fejtsd ki, ha esetleg van valami konkrét.
3/10 anonim válasza:
Mutogatja? Pontosabban? Feltesz róla képeket, hogy ő a barátnőm? Ennyi?
4/10 A kérdező kommentje:
A meztelen kepeit mutogatja.
2021. júl. 24. 18:08
5/10 anonim válasza:
Arcba egy ököl, aztán nem is látna többet.
7/10 A kérdező kommentje:
6: igen, es az emberek soha nem kovetnek el buntettet...
Vagy nem tudom, hogy ezt most mire irtad :d
2021. júl. 24. 19:34
9/10 anonim válasza:
En szivesen benne lennek ugy hogy vki csinal rolam mezteken keoeket es aztan zsarol veke hogy ha nem fekszem le vele akkor kiteszi stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!