Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem tudom túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom túl tenni magam a volt kapcsolatomon?

Figyelt kérdés
18 vagyok és immár 1 éve véget ért az első kapcsolatom. Egyszerűen nem tudom túl tenni magam, folyton magam hibáztatom mit rontottam el.Nincs olyan nap hogy ne gondoljak rá. Már félek attól hogy egyedül maradok nem megy az ismerkedés sem. Senki nem tud erről nem szeretek másoknak beszélni a magánügyeimről. Ezért gondoltam elmondom itt. Mit tegyek? Mikor lesz jobb? Volt valaki hasonló helyzetben ha igen mit tettél annak érdekében hogy jobb legyen?
2021. júl. 21. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Idővem jobb lesz, de az ehhez szükséges idő lassan telik, ha nem foglalod el magad. Ilyenkor kellenek az igaz barátok és a hobbik, mert csak ezek tudnak lefoglalni. Sajnos tuti tipp nincs erre, de ha idővel sem javul, akkor keress fel egy szakembert, aki segít.
2021. júl. 21. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:
58%
Próbálj valakit keresni, aki elfeledteti.
2021. júl. 22. 01:11
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Én is voltam hasonló helyzetben, úgyhogy meg tudlak érteni. Én egyszerűen minden lehetőséget kipróbáltam, ami szembejött velem. Idővel tényleg jobb lett, de kelletz hozzá az is, méghozzá nagyon, hogy elfoglaljam magam.
2021. júl. 22. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!