Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láthatom újra? Vagy esélytelen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatom újra? Vagy esélytelen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múltkor voltam Balatonon, és láttam egy elég helyes fiút. . Aki végig engem bamult, és a társaságanak is beszélt szerintem rólam,mmert aztán azok is engem bámultam.Szerintetek láthatom meg újra ezt a fiút,ha még megyek erre a strandra?

2021. júl. 16. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

50-50 az esélye annak hogy láthatod e vagy sem. Viszont ha nagyon akar valamit akkor majd leszólít vagy nem. A mai világban mondjuk már az se meglepő ha a lány kezdeményez. Csak ne az legyen hogy nem lépett se ő se te aztán jön majd a kövi kérdés a nyár vége fele hogy hogy tudnad megtalálni azt a fiút.

Ui.: szerintem akkor abban a pillanatban kellett volna lépned valamit,mert most már nagyon kétes hogy láthatod e újból. De azért sok sikert!:)

2021. júl. 16. 13:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 💕
2021. júl. 16. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Csinálj kamu profilt, nézd onnan.
2021. júl. 16. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Az baj, hogy tiltani se lehet, mert csinál még 20-t,mellé
2021. júl. 16. 15:14
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Fanatikus beteg emberek
2021. júl. 16. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
nincs. az élet nem netflix romkom.
2021. júl. 16. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Próbáld meg,ha újra látod jó, ha nem akkor is kikapcsolódsz így is úgy is jól jársz
2021. júl. 16. 18:54
 8/8 A kérdező kommentje:
7.: Telhesen igazad van! Koszonom a valaszt! Tovabbi szep nyarat!:)
2021. júl. 17. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!