Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiigazodtok ezen a srácon?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiigazodtok ezen a srácon? Mert én már nem.

Figyelt kérdés

Egyszer találkoztunk, akkor aranyos volt, és eléggé úgy tűnt hogy bejöttem neki. (Nyomult, meg eléggé közeledett felém. De nem történt semmi olyan. Bár hozzátenném, hogy szerintem ő fixen akarta, látszott rajta, meg az is kicsit, hogy bánja, hogy nem volt semmi. És valamennyire én is.) Azóta alig beszélünk, meg ha beszélünk is, azt is kicsit bunkónak érzem. (Vagy lehet én vagyok túl érzékeny stb. És ő alapjáraton csak ilyen, és amit csinál azt nem bunkózasnak szánja.) A tali előtt viszont rendesen beszéltünk, sokszor írt meg aranyos volt meg ilyenek. Ha most küldök neki képet (snapchaten) magamról össze vissza bókol, hogy mennyire bejövök neki, ha arról küldök hogy kocsikàzok azt mondja hogy egyszer jönne velem meg ilyesmi. Mondta egyébként, hogy nem szar le. Azt is mondta, hogy kavarna velem egy jót. Instán meg kikövetett azóta.

Szóval szerintetek? Mit akar? Vagy miért csinálja ezt? Ti ki tudtok rajta igazodni? Vagy én mit tehetnék már (nyomuljak egy kicsit vagy kérdezzem meg hogy mit akar / akar egyáltalán valamit, vagy inkább hagyjam egy kicsit)?

2021. júl. 14. 23:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg angyalom, hogy a csávó közeledett feléd, majd azt hitte, hogy a talin fuckolni fogtok, de nem jött össze, így már le is tett rólad. Ennyi az egész
2021. júl. 14. 23:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló jól beszél. Azért bókolt neked, hogy megfektessen. De mivel erre te nem voltál vevő, így ejtett. Valószínűleg ha azon a napon te lefekszel vele, biztos ott hagyott volna téged azután. Szóval szerintem engedd el a palit.
2021. júl. 14. 23:31
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem érné meg egy második tali (őszintén én lehet örülnék neki) vagy még beszélni vele?
2021. júl. 14. 23:38
 4/15 A kérdező kommentje:
Egyébként ezeket (hogy kavarna velem, vagy eljönne kocsikázni velem, vagy a bókokat, meg hogy nem szar le) csak a tali után mondta.
2021. júl. 14. 23:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"kavarna velem egy jót"

Kavarás elég tág fogalom, de akivel komoly kapcsolatot akar az ember, annak ezt nem mondja. Szóval, ha te nem szeretnél laza kapcsolatot (smárpajti/egyéjszakás/barátság extrákkal féle kapcsolatot), akkor ne erőltesd nála ezt szerintem.

2021. júl. 15. 00:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy 2. tali megérne annyit, hogy elmond nem tudsz rajta kiigazodni, hogy mit akar. Csak ilyen kis laza kapcsolatot vagy komolyabbat.
2021. júl. 15. 02:20
 7/15 anonim ***** válasza:
35%
Miért nem tőle kérdezed ezt meg? Ja hogy ez nem megy? Akkor neked még nem való párkapcsolat.
2021. júl. 15. 08:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#7 faszsag, itt mindenki azt kerdez amit akar es voltakeppen azert vagyunk itt hogy segitsunk, nem? Akkor mit okoskodsz

Am sokszor kikerjuk masok, barataink velemenyet hogy tisztábban lassuk a helyzetet, ahelyett hogy egy fontos szemely elott értetlenkednénk. Erdekes hogy te nem szoktal ilyet

Kedves kérdező, az uccson kivul az összes válaszoló jol beszél, de a te döntésed mit teszel. Ha ragaszkodsz hozzá akkor lehetne egy második tali amin megbeszéled vele hogy mi is a helyzet. Viszont az hogy kikovetett azt jelenti hogy besertodott valamiert vagy mar nem érdekled + az hogy azt mondta hogy kavarna veled egy jot az nem sugall komoly kapcsolatra.

2021. júl. 15. 14:48
 9/15 anonim ***** válasza:
14%

8 Nem fa.szág, ráadásul te is ellentmondásos vagy okostojás, mivel írod, hogy legyen második tali, ahol megbeszélik.

Én is erről beszélek. Kommunikáció. Ha valamit nem tudok, vagy zavar, meg kell kérdezni a másiktól, nem a gyakorin. Különben lószar sem lesz a kapcsolat....

2021. júl. 15. 15:19
 10/15 anonim ***** válasza:
30%
8 Én megkérdezem konkrétan, hogy mi van. Megmondom, hogy bocsi, de sajnos nem értem mit szeretnél, üljünk le egy kávé mellett és tisztázzuk, hogy mit akar, vagy miért csinálja ezt. Letisztáznám vele.
2021. júl. 15. 15:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!