Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kacsintás mit jelképez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kacsintás mit jelképez manapság?

Figyelt kérdés
Mi a célja valakinek azzal ha mondjuk közterületen egy random emberre rákacsint?
2021. júl. 13. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Belement a szemébe a por
2021. júl. 13. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Kis csibészség van benne.

Lehet csak egy mosolyt akart látni vagy meghökkenteni, esetleg egy ismerkedés kezdete szavak nélkül.

Szituáció függő.

2021. júl. 13. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Nekem ha jó kedvem van, akkor szoktam random emberekre mosolyogni. Volt olyan is, hogy pl. nagy mosolyogva integettem egy kisebb társaságnak, aztán meg ott találgatták, hogy ki ismer meg ki vagyok 😅 (tudom fura vagyok, de vicces volt látni az arcukat 😆).
2021. júl. 13. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
3 Hehe nagyon vicces, kb 12 éves lehetsz a szinted alapján
2021. júl. 14. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
#3 Ez nagyon aranyos! 😅
2021. júl. 14. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Morzéval üzeni hogy SOS
2021. júl. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!