Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám kacsintott. Most ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Tegnap talalkoztam egy fiuval akit nagyon ritkan latunk. Az anyukaja volt meg a bolcsis dadusom es onnan ismerjuk. A fiuval barmikor is talalkoztam annyira nem beszeltunk de mindig is tetszett egy kicsit. (O ezt nem tudja) Na aztan tegnap itt ult a lepcsohazunk elott egy masik fiuval es egy lannyal. A lany nem a baratnoje volt mert a masik fiuval multkor lattam csokolozni meg raadasul az all a fiu (aki nekem tetszik) hogy egyedulallo. Tegnap jottunk haza es en mer lattam a parkolobol hogy o van ott. Mondtam anyukamnak mire o is felismerte mivel o sosem ismeri fel. A fiu a lepcson ult anya vele szemben valtott a lepcson par szot en meg az ajto mellett a fiu mogott. Anya mondta neki hogy en ismertem fel mire a fiu hatra nezett es ram kacsintott. Most ez mi volt? Csak egy szimpla barati kacsintas? Vagy mi? Bárcsak találkoznák vele meg egyszer mostanaban...2018. aug. 23. 16:21
1/11 anonim válasza:
Nyilván adott jelet, nem hinném hogy egyszerű "baráti" kacsintás lenne.
Szerintem szimpatikusnak talál, és lehet hogy be jössz neki ! :)
2/11 anonim válasza:
Tuti, keresd a társaságát:) 18F
3/11 anonim válasza:
Szimpatikus vagy neki az biztos.)
4/11 anonim válasza:
Te lehetsz neki egy lány a sok közül,ha erre vágysz.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. aug. 23. 20:12
6/11 A kérdező kommentje:
Ugye megtalaltam facebookon es szerintetek bejeloljem? Es ha azt sem tudja ki vagyok? Max majd azt mondom hogy osszetévesztettem valakivel...
2018. aug. 23. 20:19
7/11 anonim válasza:
Nyugodtan jelöld be! De nem kell magyarázkodni annak semmi értelme :D Megvárod amíg rád ír vagy ha nem akarsz várni akkor te írsz rá és ennyi! Csak egy dologra kérlek szépen: Ne görcsölj rá! :)
8/11 A kérdező kommentje:
Ohh nagyon szépen köszönöm a segítséget, megfogadom a tanácsod! Nagyon kedves vagy hogy szantal ram egy kis idot nagyon koszonom! Nekem ez volt itt a gyakori kerdeseken az elso kerdesem tehat teljesen uj vagyok itt...
2018. aug. 23. 21:21
9/11 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem! :) Ha bármi van, írj nyugodtan!
10/11 A kérdező kommentje:
Jujj de kedves vagy! Ez szerintem elég ritka... már be jelöltem de még semmi. Azert remelem lesz valami belole...
2018. aug. 23. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!