Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mackós testalkatról mi a véleményetek, lányok?
Nem vagyok egy vékony alkat. 77-80 kiló közt mozgok, ez is amióta online oktatás van.
Nem szoktam sportolni, egyszerűen nem jön be.
183cm vagyok (valszeg még fogok nőni 2-3 centit), tehát nem néz ki rosszan, főleg ruhában (ruha nélkül is csak egy feszes, nem lógó has látható)
16 éves vagyok
Hát ez skinnyfat inkább
Régen 180 centi mellé 78 kg voltam és skinny fatnak néztem ki
#1 Igen, így utána nézve valóban skinnyfat vagyok :D Ezelőtt nem tudtam ennek a kifejezésnek a létezésről, szóval azért nem használtam. Köszi a felvilágosítást! :D
#2 Nagydarabnak nem mondanám magamat. Az a felesleg is ami van az nem látszik annyira ruhában, csak ha direkt azt keresed.
Mindkettőtöknek köszönöm a hozzászólását!
7
5 kiló zsír nagydarab,5 kiló izom pici mint egy alma.
(Nem szó szerint kell érteni,de sokkal több helyet foglal az egyik mint a másik)
Tehát gyakorlatilag ugyanezzel a súllyal,ugyanezzel a magassággal sokféle módon ki lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!