Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mackós testalkatról mi a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mackós testalkatról mi a véleményetek, lányok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy vékony alkat. 77-80 kiló közt mozgok, ez is amióta online oktatás van.

Nem szoktam sportolni, egyszerűen nem jön be.

183cm vagyok (valszeg még fogok nőni 2-3 centit), tehát nem néz ki rosszan, főleg ruhában (ruha nélkül is csak egy feszes, nem lógó has látható)

16 éves vagyok

2021. júl. 11. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Hát ez skinnyfat inkább

Régen 180 centi mellé 78 kg voltam és skinny fatnak néztem ki

2021. júl. 11. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem nagyon jönnek be a nagydarab fiúk. Jobban tetszenek a vékony, vagy sportos (mem kigyúrt) srácok, de amúgy a mackósság sem kizáró ok.
2021. júl. 12. 00:05
 3/9 A kérdező kommentje:

#1 Igen, így utána nézve valóban skinnyfat vagyok :D Ezelőtt nem tudtam ennek a kifejezésnek a létezésről, szóval azért nem használtam. Köszi a felvilágosítást! :D

#2 Nagydarabnak nem mondanám magamat. Az a felesleg is ami van az nem látszik annyira ruhában, csak ha direkt azt keresed.

Mindkettőtöknek köszönöm a hozzászólását!

2021. júl. 12. 00:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg pont hogy a mackós testalkat jön be valamivel jobban... ebből is látszódik hogy mindenkinek más az ízlése és ez így van rendjén :) Önmagad szeresd, az a lényeg!
2021. júl. 12. 00:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, természetesen mindenki más. Az átlag véleményre vagyok kiváncsi, illetve hogy miért úgy gondolja az illető ahogy.
2021. júl. 12. 00:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegy,hogy a kilók miből vannak.
2021. júl. 12. 00:21
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 Nem teljesen értem mire gondolsz. Lehet csak a fáradtság... Kifejtenéd?
2021. júl. 12. 00:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem bejön a mackós, de te attól nagyon messze vagy!
2021. júl. 12. 02:08
 9/9 anonim ***** válasza:

7

5 kiló zsír nagydarab,5 kiló izom pici mint egy alma.

(Nem szó szerint kell érteni,de sokkal több helyet foglal az egyik mint a másik)

Tehát gyakorlatilag ugyanezzel a súllyal,ugyanezzel a magassággal sokféle módon ki lehet nézni.

2021. júl. 12. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!