Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-17 éves lányok szeretitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 éves lányok szeretitek a mackós testalkatot?

Figyelt kérdés
Tehát nagy izomtömeg, plusz egy kis has és sok szőr. Esetleg egy tetoválás belefér?

2015. okt. 17. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem igen :) 16L
2015. okt. 17. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Jo a sok szor lehet ,nem annyira:D
2015. okt. 17. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Szőrről nem tehetek, ilyen a genetikám. Nem méteres hosszú, csak sűrű. Inkább a lábam szőrös egyébként, az alkarom és a mellkasom meg a hasam alja. Tehát nem egy őserdőt kell elképzelni :D
2015. okt. 17. 20:49
 4/4 klajcsi28 válasza:
Nekem volt ilyen baratom nem is egy es en imadtam mert ugyanugy ahogy lanyoknal is szereti valaki ha van mit fogni mi legalabb is en szeretem ha egy pasin is van mit jo olelgetni rajta aludni stb a szorrel megnincs semmi gondd ha nem egy csubakka vagy akinek meteres szor log a hatarol:Dd a tetkok meg kifejezetten szexik:)
2015. okt. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!