Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabo6718 kérdése:
Lehet tőlem a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Szoval az lenne a problema hogy én az exemmel marcius 13-es 14 kozott eggyutt voltam,viszont ő már a baratjaval volt teherbe esett, a baba Januar 11.01.2021
Született sem a szinunk es semmi sem hasonlit, en barnabb tipus vagyok.
2021. júl. 11. 14:11
1/6 anonim válasza:
Van DéNES teszt Gusztika, oda vidd el a nőt
2/6 anonim válasza:
Viccelek, gyereket meg magadat otthon ne hagyd
3/6 anonim válasza:
Dns tesztből kiderül. Ezt itt senki nem fogja tudni neked teljes biztossággal megmondani
4/6 anonim válasza:
Ha a nő Téged gyanúsít, akkor irány a DNS-vizsgáló!
5/6 anonim válasza:
De még előtte érdemes vércsoport vizsgálatot végeztetni, az sokkal olcsóbb.
6/6 anonim válasza:
Marcius es januar kozott 10 honap van. Egy gyereket 9 honapig hordanak ki a nok. Ha komolyan nem indult volna be a szules a 44. hetig, akkor biztosan beinditottak volna neki mesterseges uton, kulonben mind a baba, mind az anya eleg nagy veszelynek van kiteve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!