Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi volt?
Egyértelmű, hogy bizonytalan.
Szerintem, ha letisztázta, keresni fog, de ha 1-3 hétig semmi, megpróbálhatod, nem erőszakosan, csak, hogy beszélnünk kellene. (Készülj fel arra is, hogy a hetero oldalt választja). Amúgy is mindjárt szeptember, akkor mindenképp találkoztok.
szerintem megijedt, gaznak érzi, pedig egyáltalán nem az, csak fel ettől az egesz helyzettől
szerintem ne temesd el a dolgot, várj egy kicsit aztán próbáld meg óvatosan te keresni
Megbánta amit tett, tehát letiltott, hogy ne gondold tovább.
Tényleg - ne gondold tovább! Maradjon meg az emléke.
Én is ilyen voltam, mikor először egy lány közelébe kerültem. Mikor rájöttem, hogy szerelmes vagyok, annyira megijedtem, hogy szó szerint és átvitt értelemben is elmenekültem előle. Nem tudtam még magamnak sem bevallani, hogy leszbikus vagyok, iszonyú ijesztő volt, és utána még nagyon hosszú idő, több év kellett, hogy ezt elfogadjam. Mondjuk utána megkerestem a lányt. :)
Ne eröltesd, ha még magával is baja van, csak rosszabbá teszed, ha nagyon erőszakos vagy, adj neki időt, valószínűleg sok volt neki, és fel kell dolgoznia a történteket. Van, akinek ez nehezebben megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!