Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt már ilyen helyzetbe?
Érdekelne hogy más is volt-e már ilyenbe mint most én.
Hallottam már arról, hogy ha egy fiú nem értékel eléggé akkor biztos lesz egy haverja aki fog.. Na most én pont ebbe vagyok, csak éppenséggel itt nem egy, hanem konkrétan sok haverja. Egy fiú nekem nagyon sokat jelent, de ő nem értékelt igazán. És rendesen majdnem minden haverja fel akart már szedni, 6-7 fixen. Volt egy másik fiú is aztán, vele se jöttek össze a dolgok, és neki is pár haverja nagyon jelezget. Annyira igazságtalan ez. Pont az a fiú nem foglalkozik veled, de a barátai meg igen. És itt nemigen összebeszélésről van szó, csak szimplán ők jobban felfigyelnek rád, felismerik az értékeid, jobban bejössz nekik. Téged meg csak az a fiú érdekel és nem ők. Mindent megtehetnek, akárhogy közeledhetnek ha neked az a fiú kellene csak.
Ez miért lehet? Veletek volt már ilyen?
Voltam egy házibulin amin az egyik haverom elhozta a barátnőjét. A srác az rendesen élvezte az estét, a csaj meg csak úgy elvolt magának az egyik széken, nem volt mellette senki, nem is ivott csak úgy nézett ki a fejéből, de láttad rajta hogy valami zavarja. Odamentem hozzá, elkezdtünk beszélgetni tök normálisan. Kis idő elteltével láttam hogy jobb a kedve és örült hogy addig is volt társasága.
Na most nyilván egy kicsit eltér a te verziódtól, de itt is az volt a lényeg hogy nem az figyelt oda rá akinek kellett volna hanem egy sima ismerős. Úgyhogy igen, volt már ilyen.
Nem volt semmi hátsó szándékom vele, nem akartam felszedni hisz a haverom volt a párja, Egyszerűen csak tettem amit jónak láttam. Te ha csak kiszemelttől nem kapod meg a törődést akkor érthető ez a hasonló módú törődés amit nyújtani próbálnak (és mivel szabad vagy még az is érthető miért próbálnak felszedni), azonban ha a párodról van szó akkor ott elég gusztustalan hogy a haverjai mind fel akarnak szedni.
Mi csináltunk hasonlót, de a barátunk érdekében. A barátom nagyon tetszett egy szép lánynak, ezért azon küzdöttünk, hogy minél többet legyenek együtt. Szegény csaj nem értette meg a szándékunkat, pedig csak a társaságunkba szerettük volna bevenni, hogy a haver végre "észhez térjen".
Talán nálad is hasonló a helyzet.
Na most mi van?
Azt mondod hogy végig menne rajtad a foci csapat de neked csak az az egy "játékos" kell?
Jól értem?
Ha így van hát menjen rajtad végig mindegyik. Utána majd sajnálni fogja az a gyökér.
A fiú, aki neked kell a legjóképűbb, legmenőbb, stb srác?
Aki a többi lánynak is kellene, és számára van nálad érdekesebb.
Így van
Nem mindig a leg szebbet kell választani. Gyümölcsöknél is van hogy az rohad meg elsőnek. Mert mondjuk meg ütődött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!