Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják a fiúk hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a fiúk hogy a természetes smink nélküli lányokat szeretik amikor ez nem igaz?

Figyelt kérdés

Pl a barátom mindig azt mondja hogy, nem szereti ha egy lány sminkel, de amikor ki vagyok sminkelve mindig mondja hogy ma különösen szép vagyok stb., tehát totál nem esik le neki hogy azért mert az a vakolat.

Meg egyszer találkoztunk és megszólalt hogy nagyon kiöltöztem, az lenne a vicces ha még sminkelném is magam... (akkor is ki voltam festve)

De ezt már rengetegszer megfigyeltem, mutattam képeket lányokról ismerősöknek hogy melyik tetszik nekik, és mindig a sminkeltre mutattak. Illetve az osztályba is minden fiú a hat tonnás agyonsminkelt "menő" lányok után fut.

Tehát szerintem a fiúk/férfiak nem is tudják mi az a sminkelés, ez csak egy betanult szöveg hogy jaj a természetes lányok a jobbak, amikor azokat észre se veszik.

2021. júl. 8. 13:10
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
En azt vettem észre hogyha egy lányon csak egy kevés szempillaspirál, korrektor, szemöldökcerka van azt a fiúk úgy fogják fel, hogy nincs rajta semmi smink... :D ez a magyarázat arra hogy azt mondják hogy smink nélkül a legszebbek a lányok :D
2021. júl. 20. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!