Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják a fiúk hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a fiúk hogy a természetes smink nélküli lányokat szeretik amikor ez nem igaz?

Figyelt kérdés

Pl a barátom mindig azt mondja hogy, nem szereti ha egy lány sminkel, de amikor ki vagyok sminkelve mindig mondja hogy ma különösen szép vagyok stb., tehát totál nem esik le neki hogy azért mert az a vakolat.

Meg egyszer találkoztunk és megszólalt hogy nagyon kiöltöztem, az lenne a vicces ha még sminkelném is magam... (akkor is ki voltam festve)

De ezt már rengetegszer megfigyeltem, mutattam képeket lányokról ismerősöknek hogy melyik tetszik nekik, és mindig a sminkeltre mutattak. Illetve az osztályba is minden fiú a hat tonnás agyonsminkelt "menő" lányok után fut.

Tehát szerintem a fiúk/férfiak nem is tudják mi az a sminkelés, ez csak egy betanult szöveg hogy jaj a természetes lányok a jobbak, amikor azokat észre se veszik.

2021. júl. 8. 13:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10#-es vok, googlen találtam, ez egy random kép :)
2021. júl. 8. 19:08
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
Engem tényleg a smink nélküliek vonzanak, de lehet vannak ilyen fiúk, akik csak beszélnek, de nem is úgy tesznek.
2021. júl. 8. 20:01
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Addig, amíg kiemeled a vonásaid és nem eltűnteted, addig tetszik a fiúknak. Értem ez alatt, hogy kiemeled a szemed szempillaspirállal, tusvonallal esetleg, szemöldököd ha kevéske vagy világos, akkor azt "kiszinezed", hiszen egy szemöldök is nagyon tudja formálni az arcot.
2021. júl. 8. 20:20
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
A kérdés így is értelmes: Miért mondják a lányok, hogy nem a külső számít, amikor ez nem igaz?
2021. júl. 8. 20:52
 15/21 anonim ***** válasza:
A fiúk is különbözőek. Engem még csak nem is vonz a látványosan sok smink.
2021. júl. 8. 21:53
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
Mert kapcsolatban téged akarnak nézni és nem egy palettát
2021. júl. 8. 21:56
 17/21 anonim ***** válasza:
14%

Na én meg tizenéve kotzára tudtam a különböző Rúzs-alapozó stb márkák színkódjait és így vásároltam a lányoknak anno :-)

A boltokban meg is lepődtek az eladók rendesen.

Szóval én csak a sminkelt szép lányokra szavazok.

Ok a műhaj-tűhegyesműköröm, minden ujján egy gyűrű, cm-es műszempilla na ezek kiábrándítóak és taszítanak.

2021. júl. 9. 06:34
 18/21 anonim ***** válasza:
19%

Mert minden puncit is be akarnak tömni... :D A kevésbé sminkelős lányokét is, így azoknak is mondani kell valami szépet. :))

Párom pl. nem szokta különösen sminkelni magát, max szemceruza... Egyszer használt valami rúzst és megmutatta, de látta az arckifejezésemből, hogy nem kéne erőltetni. :D

2021. júl. 9. 10:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem igazad van. A fiúknak lövésük sincs milyen amikor egy lány ki van festve. Bár a legtöbb a "természetes lányokat szeretem" fiúnak az ilyen durva, színes, látványos smink nem tetszik, egy visszafogottabbatnál észre sem vesznik hogy az smink és a lány alapból nem így néz ki.
2021. júl. 9. 11:21
 20/21 anonim ***** válasza:
51%

Mert smink nélkül is lehet szép főleg a 20 év körüliek. A sminkben az zavar, mikor mindent takarni akarnak vele, minden egyes kis anyajegyet (ami abszolút szexi) bőrhibát, ráncot. Egyedül a pattanásokat értem, hogy miért takargatják, de ez mind olyan, hogy nem olyan feltűnő, akkor nem zavar.

Inkább akkor nem természetes, hogyha rosszul sikerült plasztikája van.

2021. júl. 15. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!