Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzek semmit csókolózás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzek semmit csókolózás közben?

Figyelt kérdés

Az első csókom elég rossz volt,egy sráccal történt.Inkább gusztustalan volt.Gondoltam majd megváltoznak az érzéseim.Késöbb csókoloztam egy masik fiuval.Az elso csoknal meg nem gondoltam unroritanak de kesobb egyre inkabb.Nem erzem kellemesnek es nem indit meg bennem semmit.

Valakinek van esetleg valami magyarazata erre?

2021. júl. 8. 00:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet trauma volt ez első? De még az is lehet, hogy normális csak most szivat a tested meg az agyad és elmúlik. Vagy csak meg nem vagy kész rá. Te akarod azokat a csókokat? Ha nem gyanítom azért mert később érsz, valami más köt le, még nem vagy kész a szexualitásra. Ha zavar vagy tartósan fent áll keress pszcihológust
2021. júl. 8. 00:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt:)

Nem hiszem hogy trauma.Egyiket sem akartam igazabol,de szerintem nem az erettsegemhez van koze.

2021. júl. 8. 01:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem te akartad ennyi a gond. Amit te akarsz az majd ütni fog. ;)
2021. júl. 8. 01:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan emberrel csókolózz, akit szeretsz és akkor minden oké lesz.:)
2021. júl. 8. 08:22
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha a fiú túllép bizonyos cselekedeten, ami neked már sok, akkor mondd meg neki, hogy ez így neked nem jó, vegyen vissza a tempóból. Ha megérti - OK, ha nem érti - szakítsatok.
2021. júl. 8. 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Legalább egy szájízt kéne érezned...

(nem a sajátodat) a másikét!

Érzelmek nélkül nem is fogsz érezni semmi mást, főleg ha csak 5 másodpercig tart...

2021. júl. 8. 15:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem 5 másodperc volt:)

Volt olyan csók is amit en akartam de akkor se ereztem semmit

2021. júl. 8. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Előre bocsánatot kérek a kérdésért, de nem vagy frigid?

Érzed a késztetést a szerelemre, csókra, szexre?

Nem vagy túl fiatal?

Nem hallottál régebben rémtörténeteket a szerelemről?

Ezek mind közrejátszhatnak...

2021. júl. 8. 20:00
 9/10 A kérdező kommentje:

-Nem hinném:/

-Szerelemre,csókra igen szexre szoszo

-Nem vagyok túl fiatal:)

-Neem

2021. júl. 9. 08:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt tanácsolom, hogy ne nyugodj ebbe bele, hanem csókolózz, de ne fűvel-fával, hanem csakis olyannal, aki szimpatikus.

Nagyon-nagyon fontosnak találom, hogy az első randevúkon ne csókolózz. Ha már jobban megismerted a fiút és tényleg érzed a vonzalmat irányába, akkor magad is kívánni fogod a csókot. Nem kell mindjárt azzal kezdeni, hogy majdnem az aranyeréig ér a nyelved és tőle se hagyd ezt. Kell, hogy rászokj (rájőöj) a csók ízére.

Sok sikert (és ne keseredj el)!

2021. júl. 9. 08:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!