Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek semmit csókolózás közben?
Az első csókom elég rossz volt,egy sráccal történt.Inkább gusztustalan volt.Gondoltam majd megváltoznak az érzéseim.Késöbb csókoloztam egy masik fiuval.Az elso csoknal meg nem gondoltam unroritanak de kesobb egyre inkabb.Nem erzem kellemesnek es nem indit meg bennem semmit.
Valakinek van esetleg valami magyarazata erre?
Koszi a valaszt:)
Nem hiszem hogy trauma.Egyiket sem akartam igazabol,de szerintem nem az erettsegemhez van koze.
Legalább egy szájízt kéne érezned...
(nem a sajátodat) a másikét!
Érzelmek nélkül nem is fogsz érezni semmi mást, főleg ha csak 5 másodpercig tart...
Nem 5 másodperc volt:)
Volt olyan csók is amit en akartam de akkor se ereztem semmit
Előre bocsánatot kérek a kérdésért, de nem vagy frigid?
Érzed a késztetést a szerelemre, csókra, szexre?
Nem vagy túl fiatal?
Nem hallottál régebben rémtörténeteket a szerelemről?
Ezek mind közrejátszhatnak...
-Nem hinném:/
-Szerelemre,csókra igen szexre szoszo
-Nem vagyok túl fiatal:)
-Neem
Azt tanácsolom, hogy ne nyugodj ebbe bele, hanem csókolózz, de ne fűvel-fával, hanem csakis olyannal, aki szimpatikus.
Nagyon-nagyon fontosnak találom, hogy az első randevúkon ne csókolózz. Ha már jobban megismerted a fiút és tényleg érzed a vonzalmat irányába, akkor magad is kívánni fogod a csókot. Nem kell mindjárt azzal kezdeni, hogy majdnem az aranyeréig ér a nyelved és tőle se hagyd ezt. Kell, hogy rászokj (rájőöj) a csók ízére.
Sok sikert (és ne keseredj el)!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!