Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írjak neki, hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki, hogy ne haljon ki a beszélgetés?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel hétvégén ismerkedtem meg egy buliban, csókolóztunk, majdnem volt több is, de a vége fele elég részeg volt, inkább hagytuk..

Megbeszéltem vele messengeren másnap, hogy valamikor találkozhatnánk mégegyszer, kevesebb alkohollal. Szerintem szexet akar..

Addig is, egyikőnk sem olyan beszédes félek, hogy kihal a beszélgetés a tali előtt. Messze lakik tőlem, nem olyan könnyű vele összefutni.

Beszélgettünk arról, hogy hova megyünk továbbtanulni, az estéről picit, nyaralás stb.

Nem tudom mit vessek fel.

Nagyon aranyos lány, nem szeretném ezt elrondani.

19/ ő 18/l

2021. júl. 6. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Játszatok kérdezőset. Felváltva tesztek fel egymásnak kérdéseket, ami idővel egyre izgibb lesz. Minél jobban benne vagytok a játékban, annál könnyebben jönnek elő a meredekebb kérdések. Egyrészt baromi jól telik vele az idő, másrészt jobban megismeritek egymást, harmadrészt vissza tudsz erre utalni, vagy a válaszaiból kiindulva tudsz új témákat feldobni.
2021. júl. 6. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Szex menne de beszélgetni nem tudtok? xD

Jó, hát akkor szexeljetek.

2021. júl. 6. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Beszelgessetek a szexrőlXD

Kérdezd meg van e hobbija

Sportol e valamit

Van e testvere

Milyen a varos amiben lakik

Mi a kedvenc filmje vagy könyve

Mi volt ovodaba a jele

Mik a tervei a nyárra

Melyik tantargyat nem szereti,miért

Annyi minden van légy kreatív;)

2021. júl. 7. 00:10
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
*ahol
2021. júl. 7. 00:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!