Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljak beszélni vele?
Van egy lány, aki nagy eséllyel leszbikus, és nekem eléggé tetszik (biszex vagyok). Egy hetet töltöttünk együtt egy táborban, de sajnos a programok miatt nem sok esélyem akadt vele beszélgetni. Rajta látszik, hogy leszbikus, olyan ruhákat hord, a közösségi médiájában is pártolja ezeket, én viszont nem. Rajtam nem látszik, nem tettem soha közzé, szóval ő valószínűleg nem tudja, hogy az vagyok. Sokat mosolygott rám, néha észrevettem hogy néz, de nem mertem kezdeményezni, mert attól félek, hogy ez nem jelent semmit és mégsem tetszem neki. Eszembe jutott, hogy lehet rá kéne írjak, hogy hátha van kedve beszélgetni velem néhanapján, de nem tudom mennyire jó ötlet, hiszen olyan mélyen mégsem ismerjük egymást. Azt is megpróbálhatom, hogy várok jövő nyárig és amikor ő is újra ott lesz a táborban akkor megpróbálok közeledni felé.
Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
Bocsánat, ha kicsit összeszedetlen lett
Szerintem nem veszíthetsz sokat, ha ráírsz és beszélgettek :D
Maximum kiderül, hogy nem vagy az esete, de az sem tragikus. Úgyhogy just do it and good luck <3
Nehogy varj egy évet!!!!
Irj ra;)
sok sikert<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!