Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci csajok ti hogyan öltöztök nyaron ebbe a melegbe? Felvállaljatok az idomaitokat hogy kerekebbek vagy relytitek?
Is-is. Az a helyzet, h nem szeretem a hasam mutogatni.
Plusz a combom sajnos elég durván narancsbőrös. 🤷🏼♀️
én a hátsórészem szégyenlem a legjobban, formátlan nagy fenekem van, és nem tudom pontosan hogy hívják de van felette ez a csípőháj "hips dips" angolul azt hiszem, de a lábaim is vastagok
amikor olyan napom van hogy nem érdekel, akkor öltözök ahogy akarok, de van hogy 40 fokban is hosszú nadrág farmer dzseki, változó
fürdőruhát nem vennék a combom és a fenekem miatt
Én 22 éves vagyok jelenleg 165 cm és 95 kg. Mióta az eszemet tudom mindig kövér voltam.
Kb. 14-18 evés korom között nyáron is a legmelegebb napon is hosszú nadrág, és póló volt rajtam, de semmiképp sem pántos.
18 éves koromban vettem fel az első ruhát életemben, és az sok mindent megváltoztatott.
Rájöttem hogy van alakom,(homokóra) szép formás a fenekem és elég nagy a mellem is. Megszerettem magamat.
Most már bármit felveszek amit úgy ítélek meg, hogy jól áll.
Szeretem a ruhákat, főleg az alakhoz simulósakat, ezek alá nagyon vékony comb középig érő kisnadrágot veszek fel.(mivel összeér ezért fáj, ez nem is látszik a ruha alatt sem)
De hordok kisnadrágot is, álltalában az térd felett, comb középig érőt.
Viselek vékony pántos felsőket is, illetve vállasakat is.
Van overalálom is ami rövid.
A legfontosabb a kényelem és hogy magamat szépek lassam benne.
Magassarkút, magas szandált nem igazan hordok, nem kényelmes egész nap abban mászkálni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!