Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem érzem magam jól

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem érzem magam jól

Figyelt kérdés

Elnézést kérek, ha hosszú lesz.

Van egy fiú, akivel már párszor találkoztunk is. Nagyon intelligens és sok közös tulajdonságunk is van. Már sokszor nyiltan utalt is rá, hogy tetszem neki és sokszor mondta is. Mindig mosolyog, kedves és vidám.

De kétségeim vannak. Én nem vagyok igazán szép és kifejezetten egészséges sem. Azonban én is kedvelem őt. De kétségeim vannak, hogy ő jobbat érdemel, mint én. Szerintetek mit tegyek?

2021. júl. 3. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszel neki, akkor te kellesz neki, nem valaki mas. Neked is tetszik O, akkot szerintem semmi akadalya, hogy egyutt legyetek.

Legyen egy kis onbizalmad, gyonyoru vagy, teged erdemel a srac:]

2021. júl. 3. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

Ha tetszel neki, akkor tök mindegy hogy mit gondolsz magadrol.

Nem szabad elmondani a problemaidat, mert ki fog abrandulni.

Egyik kerdezovel is igy volt, aztan tobbet nem keresett a pasim

2021. júl. 3. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
a pasi*.
2021. júl. 3. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kellesz neki akkor kellesz neki. Ezen nincs mit túllogikázni! Biztos van a személyiségedben valami számára sokkal vonzóbb. Amúgy sincs tökéletes ember! Ne gyötörd magad. Élvezd az életet!
2021. júl. 3. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Kicsit tényleg túlgondoltam. De igazatok van😊
2021. júl. 3. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!