Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor tart még az érdeklődé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor tart még az érdeklődés irántam?

Figyelt kérdés
van egy srac akivel egy ejszakas kalandnak indult az egesz, aztan viszont egybol olyanokat mondott hogy o orulne ha komoly lenne es el tudna velem kepzelni ha ugy alakul. ez a beszelgetes kedden tortent, viszont alig beszelgetunk, minden kepemre reagal snapen. miert nem nagyon keres? arra is gondoltam hogy amiatt mert amikor elkezdett irkalni kb zaklatott es kozoltem vele hogy gyulolom ha valaki sokat irkal. lehet ez az indok? vagy ket nap alatt megvaltozhatptt volna a velemenye? 18/L
2021. júl. 1. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát ha megírtad neki, hogy gyűlölöd a sok üzenetét (mert az üzeneted kb burkoltan ezt jelenti), ráadásul nem válaszoltál neki, amikor felvetette a komolyabb kapcsolatot, akkor simán érezheti azt, hogy egyáltalán nem érdekled. és ha valakit offolnak, akkor hülye lenne ragaszkodni. valószínűleg próbál elfelejteni/ elfelejtett.
2021. júl. 1. 22:49
 2/4 A kérdező kommentje:
amikor mondtam h nem szeretem ha sokat irkalnak az a kaland elott volt. amikor kozolte h komolyabbat is el tudna kepzelni akkor azt mondtam neki hogy en is igy erzek 😃
2021. júl. 1. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor nem tudom... esetleg próbálj vele beszélni, akkor megtapasztalhatod, hogy mennyire nyitott vagy elutasító.
2021. júl. 1. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a fiúval ennek okát.
2021. júl. 2. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!