Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy felkeltsem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy felkeltsem az érdeklődését irántam?

Figyelt kérdés

Nem tudom létezik e olyan szerelem, hogy csak egy képről láttad és épp, hogy beszéltél vele párszor. De annyira magával ragadó a személyisége. Keveset beszélünk. Viszonylag közel lakunk egymáshoz egy városban járunk iskolába. Snapchaten kezdtünk el beszélgetni és nem tudom mi lenne egy jó téma vagy mit tegyek, hogy felkeltsem az érdeklődését irántam. Ma például kitettem egy storyt és csak ő vette észre, hogy valami bajom van. Remélem tudtok nekem segíteni. Előre is köszönöm :)

16/L

2019. aug. 7. 00:48
 1/5 anonim válasza:
79%
:)
2019. aug. 7. 03:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél ki képeket, esetleg küldj neki. Ezzel valószínűleg észre vesz
2019. aug. 7. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ne tegyél semmit, az alapján ahogy leírtad, valószínűleg bejössz neki.
2019. aug. 7. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Legyél olyan, mint amilyet akar, mint amilyen kell neki - de ne csak mutasd annak magad!

.

Annyi infóból, amennyit adtál többet mondani nemigen lehet.

Ha ő a rock-koncerteket látogatja, ne hívjad az Operaházba.

2019. aug. 7. 11:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 7. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!