Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mennyire jelent nektek gondot, ha egy lány sokat sminkel?
Pozitívan, negatívan, vagy semlegesen érint egy lányon a sok smink?
Engem inkább negatívan, mert nem egy zsákbamacskát szeretnék nyerni a lány személyében. Ti hogy gondolkodtok? 19F
Én nem szeretem, ha egy lány sokat sminkel. Nem igazán jön be úgy az arc sem, nem csak az hogy zsákbamacska, hanem számomra csúnyitja az arcot.
Egy természetes arcot többre értékelek és tágabb az "átlagos"-nak tartott arcok értelmezése is nálam.
Nekem csak egy átlagos arc kell és egy cuki mosoly és már szerelmes is vagyok. Ami előnyt jelent az a szeműveg és a fogszabályzó.
Amúgy szerintem nem is fer, hogy push up coccokban és egyéb alapformálóban járkáló lányok, kisminkelve mondják a srácokról, hogy "rondák". Azért ha a srácok is új arcot faragnának maguknak mindjárt másabb lenne a helyzet. De ez, hogy még sokan a szemöldüküket is borotválják, mert tetoválva van, meg ilyen olyan smink és külömböző technikák, amik akár optikai illuziókat keltenek, majd ezek a lányok ítélkeznek a legjobban.
Szerintem ez gusztustalan is. Még az ízléses szolíd smink alkalmanként el is megy, de én nem szeretem egy lányon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!