Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tévedés lehet ez?

Figyelt kérdés

Igazából kicsit elkezdtem aggódni. Van egy lány akivel beszélgettem, középiskolába jár tényleg 0. Osztályba nyelvi előkészítőre, októberbe töltötte a 15-öt. Fel is köszöntöttem szülinapján. Kinéz vagy 20nak. Olyan kérdésem lenne hogy középiskolába nyelvi előkészítőre jár, így ugye most lesz 9-es. Kizárt dolog, hogy 14 év alatti igaz? Screenjeim is vannak róla, hogy azt állította 15. Iskolájának is megnéztem az oldalát és tényleg oda jár. 13 évesen nem lehet még középbe járni igaz?

Első ismerkedésem volt interneten és valamiért elkezdtem aggódni hogy hazudott a koráról, nem tudom miért. Ha netán tényleg így lenne akkor ha bármi fajta ügy lenne belőle, akkor ez büntetetőséget kizáró ok? Már fél éve nem beszéltünk, de voltak olyan beszélgetéseink amik kicsit félre érthetőek. Én 18 vagyok.

2021. jún. 30. 19:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Utána is néztem és a szakma alap feltétele 8 általános. Szakképző iskolát 14 évesen lehet kezdeni?
2021. jún. 30. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiírsz mégegy ilyen kérdést?.... Fogd fel, legfeljebb az apja basz szájon, de jogilag nem vagy büntethető.
2021. jún. 30. 19:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Elolvastad a kérdést?
2021. jún. 30. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Igen, de attól még egyértelmű, hogy ugyanaz az idióta vagy... Nem kell 14 éveseket dugni, ennyi
2021. jún. 30. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem kizárt, hogy 14 áv alatti. Én most voltam kilencedikes, és még a legfiatalabb lány is idén nyáron tölti a 15-öt. De a fél osztály már a tanév közben töltötte be a 16-ot, szóval kétlem, hogy az a lány előkészítőben még nem töltötte be a 14-et.
2021. jún. 30. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!