Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tévedés lehet ez?
Igazából kicsit elkezdtem aggódni. Van egy lány akivel beszélgettem, középiskolába jár tényleg 0. Osztályba nyelvi előkészítőre, októberbe töltötte a 15-öt. Fel is köszöntöttem szülinapján. Kinéz vagy 20nak. Olyan kérdésem lenne hogy középiskolába nyelvi előkészítőre jár, így ugye most lesz 9-es. Kizárt dolog, hogy 14 év alatti igaz? Screenjeim is vannak róla, hogy azt állította 15. Iskolájának is megnéztem az oldalát és tényleg oda jár. 13 évesen nem lehet még középbe járni igaz?
Első ismerkedésem volt interneten és valamiért elkezdtem aggódni hogy hazudott a koráról, nem tudom miért. Ha netán tényleg így lenne akkor ha bármi fajta ügy lenne belőle, akkor ez büntetetőséget kizáró ok? Már fél éve nem beszéltünk, de voltak olyan beszélgetéseink amik kicsit félre érthetőek. Én 18 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!