Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam finoman vele, hogy én nem érzek iránta többet?
Van egy fiú az osztályomban, aki csapja a szelet és adott arra utaló jeleket, hogy tetszem neki. Gyakran beszéltünk napközben, mikor suli volt. Reméltem, hogy nyáron nem fog keresni, viszont tévedtem. Nem szeretném megbántani, sem kihasználni érzelmileg.
17/L
Szerintem az lenne a legegyszerűbb ha elmondod neki,hogy a részedről nincs semmilyen érzelem. Jobb előbb elmondani mint később amikor már bele éli magát a fiú hogy lehet hogy ebből lehet valami komolyabb. Érzelmileg nem tudnád kihasználni.Max csak akkor ha úgy lennél vele kapcsolatban,ha közben semmi érzelmed nincs felé ő meg fülig szerelmes.
Mondd neki hogy nagyon aranyos,rendes srác de te nem tudsz rá máshogy tekinteni csak mint barát. Szívesen barátkoznál vele mert egy jó barát de ebből a részedről nem lesz szerelem. Remélem tudtam segíteni:)
Legyél vele egyenes, őszinte és határozott.
Ne találkozzatok sehol kettesben mert azt fogja hinni hogy randi lesz.
Ha amúgy jó srác csak neked nem megfelelő akkor utánna mutasd be neki valamelyik barátnődet akivel szerinted összeillenek, az biztosan enyhíteni fog a sebein.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!