Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a lany de van baratja mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igazabol sokat nem akarok es nem is tudok tenni viszont valami tippet kernek hogy mit csinaljak hogyha tetszik? Nem akarom elrontani a kapcsolatat viszont tetszik és egy osztalyba jarunk szoval így mégnehezbb lenne mert mindennap latom.2021. jún. 29. 00:16
3/8 anonim válasza:
Addig nincs baj, amig csak tetszik. De ha szeretni is akarsz akkor keress olyat, akinek nincs párja.
4/8 anonim válasza:
Nézegesd, otthon meg kicsapod rá.
5/8 anonim válasza:
Vársz, amíg szakítanak. Addig is legyél képben, néha beszélgess vele, ilyesmi.
6/8 anonim válasza:
Ha valaki ül egy széken - rá tudsz Te is ülni arra a székre? Esetleg csak az ölébe (aki vagy eltaszít magától, mert nem kellesz neki, avagy talán el is fogad de eltaszítja azt, aki eddig ült az ölében).
Ne akard más gyümölcsét enni!
7/8 anonim válasza:
ne keresd! van egy srac aki most nagyon durvan bejon nekem, viszont o pont akkor keresett engem amikor meg kapcsolatban voltam igy le se szartam szegenyt. majd ha szakitanak keresheted, de most semmikepp, mert lehet o is banna h pont most keresed
8/8 anonim válasza:
Kérdezd meg őket egy hármasról:D...komolyra véve vagy megvárod míg szakítanak de utanna se biztos hogy lesz esélyed és elég sok időbe telhet a legokosabb ha lemondasz rola es keresel egy masik lanyt:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!