Bsenki32 kérdése:
Van egy lány aki tetszik, és nagyon jóba is vagyok vele, de barátja van. Jelenleg nem olyan jó a kapcsolatuk viszont, A kérdésre térve : várjak rá míg szakít, vagy engedjem el?
Figyelt kérdés
Minennap reménykedem hogy dzakít már vele, de nem történik semmi . az érzéseink egymás iránt nem átlagosak. Azt mondta, h a barátja után én vagyok neki az első. Viszont ez nyílván nem előnyös , miközben foglalt ilyet ír egy másik fiúnak2019. febr. 27. 18:19
1/5 csatrad válasza:
Amig nincs gyuru, addig nincs szabaly.
En leitattam a pasit es el is hanyta magat, megis vele maradt a csaj.
A nok sosem szakitanak senkivel, legfeljebb hatarozatlan ideig elkerulik.
2/5 anonim válasza:
Rossz lehet így várakozozni... Mondanám hogy lehetnél harmadik beugró de meddig várjon az ember...Az érzelmekkel nem szabad játszani! Vagy várhatnál sokat is de az idő véges sajnos! Vagy engedd el...Ami sokkal nehezebb!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a 2. válaszolónak... Az a baj,hogy én is így gondolom,de elengedni nem tudom :(
2019. márc. 2. 10:58
5/5 anonim válasza:
Kitartás. Fociban is van kapus, aztán lehet gólt rúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!