Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha rátok ír egy csaj örültök neki?
Figyelt kérdés
Az adott srác minden képemre reagál (tudom hogy ez semmi biztosat nem jelent, de enélkül nem merném felkeresni). Tehát ti hogy reagálnátok ha kicsit közeledik felétek a csaj? Van olyan ismerősöm aki szerint csak szexre jó az ilyen nő. Őszinte leszek még csak egyszer írtam rá én fiúra, az viszonylag jól alakult, de ő régen munkatársam volt. Itt kicsit bizonytalanabb vagyok 19/L2021. jún. 28. 19:50
1/10 anonim válasza:
Persze. Ha szimpatikus az illető. Ha meg nem, az úgyis hamar kiderül.
2/10 anonim válasza:
Én örülök neki :)
Bár ha facebookon ír egy ismeretlen az gyanús. Ha ismerem valahonnan akkor meg szívesen veszem. Viszont nekem csak szexre soha nem kell egy nő. Vagy kapcsolat vagy barátság. Köztes opció nincs.
3/10 anonim válasza:
Ha ismeretlen csavora akarsz rairni, es nem hulye a csavo akkor biztos nem fog valaszolni mert normalis lany nem ir ra random fiukra, viszont ha ismered es bejon neked siman rairhatsz, en sosem ertettem mi az h a ferfiaknak kell kezdemenyezni, persze ha belul tudjak mindketten hogy vonzodnak egymashoz az mas dolog, de ha lanykent tetszik egy fiu akkor kezdemenyezz, ha nem egy bunko pocs nem fog elkuldeni
5/10 anonim válasza:
Ha szimpatikus, akkor persze, hogy örülnék
6/10 anonim válasza:
Igen. Nekem az után történt meg az első randim, hogy rám írt a lány (sajnos mint kiderült a személyisége nem volt az igazi, úgyhogy 3 randi után vége is lett) 22/F
8/10 anonim válasza:
IGEN!!!
Nem értem miért hiszi minden lány azt hogy csak fiúk kezdeményezhetnek...
9/10 anonim válasza:
Alapból régen örültem volna, de miután rámírtak, várták hogy majd én beszélek, és unalmas üres szövegeket dobtak be. Szóval annyira nem izgatna. Tudnám, hogy ha nem kapják meg a tökéletes visszajelzést, akkor szégyenkeznek, magukba fordulnak.
10/10 anonim válasza:
Az attól függ, hogy ki az... De alapvetően igen, tetszene. :) Attól meg, hogy kezdeményez, egyáltalán nem fogom azt gondolni, hogy csak szexre jó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!