Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A haverja mondta neki hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverja mondta neki hogy írjon rám? Ti dumálnátok vele?

Figyelt kérdés

Van egy csávó, akivel több, mint egy hónapig dumaltunk neten, de nem jött össze a dolog, ő csak “arra” ment, utána nem beszéltünk tovább. Mondta, hogy van egy haverja, akivel összeillenénk, és hogy szól neki, hogy írjon rám, “hátha ő lesz az igazi” Persze dühből mondtam, hogy nekem ne írjon senki, mert nem érdekel. Aztán most rá pár hétre fel vette velem a kapcsolatot egy haverja, gondolom ő rá gondolt. De viszont eddig nem volt semmi, pedig ismerősök is voltunk, követett is instan, stb Szerintetek most valószínű, hogy egymás közt kibeszélnek?

Közel sem tűnik olyan pofátlannak mondjuk, mint a másik, viszont ez már a második nap egymás után hogy kihív találkozni, de mindig éjfél után xd Akkor ez se valami komolyat akarna ugye?

(Igen tapasztalatlan vagyok és lehet idiota kérdéseket teszek fel, de kiváncsi vagyok más volt e ilyen helyzetben) Ja és egyáltalán nem tetszik a csávó, csak nem akarok bunkó lenni, látszik hogy igyekszik. Bár lehet csak az ágyig igyekezne.

2021. jún. 27. 00:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik, mond meg neki, hogy nem az eseted. De én éjfél után nem találkoznék vele az tuti pláne így ismeretlenül. Ha szeretnél vele találkozni beszéld rá napközbeni találkozásra, mert így éjszaka necces. Elég hülye világot élünk manapság sok minden megtörténhet.
2021. jún. 27. 00:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam vele egyik alkalommal sem épp ezért, bár lehet nem ártana, jo lenne egy kicsit feltekennye tenni a csavot, ha már neki nem jött össze, bár lehet pont leszarná...
2021. jún. 27. 00:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csávó csak a szexre ment, te meg nem akartál, akkor ne kavarj a haverjával csak azért, hogy féltékennyé tedd. Kicsit fel kéne nőni...
2021. jún. 27. 07:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy bunkó, ha hagyod, hogy erőlködjön, miközben eldöntötted már, hogy nem tetszik.
2021. jún. 27. 09:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Jó, csak nem tudom, hogy hogy adjam a tudtára, hogy nem tetszik. Mert amúgy jól el lehet vele beszélgetni és kedves, csak külsőre nem jön be.
2021. jún. 27. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy szexet akaró csávó haverja.

Éjfél után akar találkozni.

Lehet csak az ágyig vinne.

Neked ő nem tetszik.

Nekem teli volt a szöveged olyan érvekkel, hogy abszolút off, leszarva azt h most megbántódik e vagy sem. Fiúk vagyunk, nekünk erősnek kell lenni. Sok fiú meg amúgy is 1000 csajra ír rá, nem fog meghatódni emiatt, vagy ha igen, akkor meg meg kell erősödnie.

2021. jún. 27. 17:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy éjjel nem megyek és irta, hogy akkor értem jön délután. Meg ma is hívott sütögetni a barátaihoz...rendes és nem akarom megbántani. Utaltam rá, hogy mostanában úgysem lesz tali különböző kifogásokkal, hogy pl most csinálom a kreszt és arra kell tanuljak, de nem adja fel csak hívogat..
2021. jún. 27. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem érdekel miért nem mondod meg? Ha érdekel meg menj el? Mit vergődsz?
2021. jún. 28. 17:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha normális hangnemben nem tudsz írni akkor meg nekem ne pofázz ide.
2021. jún. 28. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező! Csak simán mondd meg neki, hogy bocsi, de nem vagy az esetem. Nem kell a csávót hülyíteni.
2021. jún. 28. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!