Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverja mondta neki hogy írjon rám? Ti dumálnátok vele?
Van egy csávó, akivel több, mint egy hónapig dumaltunk neten, de nem jött össze a dolog, ő csak “arra” ment, utána nem beszéltünk tovább. Mondta, hogy van egy haverja, akivel összeillenénk, és hogy szól neki, hogy írjon rám, “hátha ő lesz az igazi” Persze dühből mondtam, hogy nekem ne írjon senki, mert nem érdekel. Aztán most rá pár hétre fel vette velem a kapcsolatot egy haverja, gondolom ő rá gondolt. De viszont eddig nem volt semmi, pedig ismerősök is voltunk, követett is instan, stb Szerintetek most valószínű, hogy egymás közt kibeszélnek?
Közel sem tűnik olyan pofátlannak mondjuk, mint a másik, viszont ez már a második nap egymás után hogy kihív találkozni, de mindig éjfél után xd Akkor ez se valami komolyat akarna ugye?
(Igen tapasztalatlan vagyok és lehet idiota kérdéseket teszek fel, de kiváncsi vagyok más volt e ilyen helyzetben) Ja és egyáltalán nem tetszik a csávó, csak nem akarok bunkó lenni, látszik hogy igyekszik. Bár lehet csak az ágyig igyekezne.
Egy szexet akaró csávó haverja.
Éjfél után akar találkozni.
Lehet csak az ágyig vinne.
Neked ő nem tetszik.
Nekem teli volt a szöveged olyan érvekkel, hogy abszolút off, leszarva azt h most megbántódik e vagy sem. Fiúk vagyunk, nekünk erősnek kell lenni. Sok fiú meg amúgy is 1000 csajra ír rá, nem fog meghatódni emiatt, vagy ha igen, akkor meg meg kell erősödnie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!