Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Egyre több sráctól hallani, hogy nem tetszik nekik a tipikus vékony, modell alkat, és sokkal inkább az átlagos/duci lányokat preferálják. Ezt általában azzal indokolják, hogy nem olyan nagy a mellük, fenekük, kilátszanak a csontjaik stb. De ez tényleg ennyire taszító? Csak mert nekem is ilyen alakom van (magas vagyok, kis mellekkel, karcsú derékkal, kis, feszes fenékkel, hosszú combokkal, vékony, izmos alkattal), de magamnak így tetszek, több zsírral szerintem rosszabbul néznék ki. Nektek mi a véleményetek erről? Tényleg jobbak a ducibb lányok? Ennyire zavaró, ha valakinek kicsit kilátszanak a csontjai, vagy így is lehet valaki vonzó?

2021. jún. 26. 23:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

"Egyre több sráctól hallani, hogy nem tetszik nekik a tipikus vékony, modell alkat, és sokkal inkább az átlagos/duci lányokat preferálják"

Magasról leszarom. Felőlem fel is zabálhatják az összes kövér, duci nőt, azt csinálnak amit akarnak, nekem akkor is a vékony fog bejönni. Inkább ne legyen se melled, se feneked, de ha vékony vagy, teljesen jó esélyekkel indulsz. Egyáltalán nem zavar a többi.

" De ez tényleg ennyire taszító?"

Egyáltalán nem. Az anorexiás, csontos arcú, az már nem jó, de amúgy meg semennyire sem zavar, vonzó, tetszik, és szexi meztelenül is.

Tudod, úgy működik ez a mainstream média, hogy szélsőségből szélsőségbe megy. Először a dagikat fikázzák szét, aztán most a vékonyakat, hogy bevédjék a dagikat. De mondom, én nagyon örülök hogy valaki a kövér nőkkel is foglalkozik, és nem maradnak egyedül.

" Tényleg jobbak a ducibb lányok? "

A média terjeszt szellemiségeket, nézőpontokat. Most ezt terjeszti, ezért a férfiak is erre befolyásolódtak. De hidd el, én baráti körömben a te testalkatod a nyerő. Ezt jegyezd meg, és ne kérdőjelezd meg a testalkatodat, akármit látsz, hallasz ezekről, mert orbitális nagy baromság.

Ugyanígy az ilyen LMBTQ-s dolog miatt is már egyre több az identitászavaros ember, aki félig nő, férfi, aztán meg váltogatja, cserélgeti. De nálam örök érvényű törvény, h a vékony a szexi, vagy a vékony, amin van egy kis husi.

2021. jún. 27. 17:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne halgass senkire. Bármikor is, és bármi is volt a szépségideál, mindig mindenkinek más terszett. Most is van akinek ez, és van akinek az tetszik. Nekem egyébként pont a vékony lányok jönnek be.
2021. jún. 27. 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mind a két típussal voltam már, így bátran ki tudom jelenteni, hogy egy normális férfit nem fog érdekelni, hogy modell alkatod van-e, vagy se, ha tetszel neki. :))
2021. jún. 29. 12:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, mert nekem meg széles a csípőm és viszonylag nagy mellem van, és nekem eddig a legtöbb srác azt mondta, hogy neki pont a vékony alak jön be kis mellel. Úgyhogy nyugi.
2021. júl. 4. 23:46
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
#14 ez szerintem egyébként korosztály függő is. A mostani 15-20 éves korosztály pasijainak nem kis része vékonyabb, mint egy modell csaj... :D
2021. júl. 5. 10:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha bele gondolsz lányoknál is van olyan akinek a vékony van akinek a teltebb fiúk jönnek be

Barátomnak eddig csak teltebb barátnői voltak köztük én is, viszont a legjobb barátjának mindig vékony alkatuak voltak

Ha meg vagy elégedve magaddal akkor ne hallgass mások véleményére egyszer úgy is jönni fog egy fiú aki így szeret💓

2021. júl. 16. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
21%
1-nek van igaza, aki lehúzza, az dagi! :D
2021. júl. 20. 20:59
 18/18 anonim válasza:
100%

Akiket ismerek, nem igazén zavar az alak senkit, nyílván maradjunk rednes határok között. De az hogy kilátszik valakinek a csontja/kicsi a melle nem érdekel senkit, sokkal nagyobb hangsúly van az arcon és a személyiségen. 19F

(saját vélemény de jobban néz ki ha kilátszik egy lánynak a csontja)

2021. okt. 30. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!