Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi a véleményetek erről?
"Egyre több sráctól hallani, hogy nem tetszik nekik a tipikus vékony, modell alkat, és sokkal inkább az átlagos/duci lányokat preferálják"
Magasról leszarom. Felőlem fel is zabálhatják az összes kövér, duci nőt, azt csinálnak amit akarnak, nekem akkor is a vékony fog bejönni. Inkább ne legyen se melled, se feneked, de ha vékony vagy, teljesen jó esélyekkel indulsz. Egyáltalán nem zavar a többi.
" De ez tényleg ennyire taszító?"
Egyáltalán nem. Az anorexiás, csontos arcú, az már nem jó, de amúgy meg semennyire sem zavar, vonzó, tetszik, és szexi meztelenül is.
Tudod, úgy működik ez a mainstream média, hogy szélsőségből szélsőségbe megy. Először a dagikat fikázzák szét, aztán most a vékonyakat, hogy bevédjék a dagikat. De mondom, én nagyon örülök hogy valaki a kövér nőkkel is foglalkozik, és nem maradnak egyedül.
" Tényleg jobbak a ducibb lányok? "
A média terjeszt szellemiségeket, nézőpontokat. Most ezt terjeszti, ezért a férfiak is erre befolyásolódtak. De hidd el, én baráti körömben a te testalkatod a nyerő. Ezt jegyezd meg, és ne kérdőjelezd meg a testalkatodat, akármit látsz, hallasz ezekről, mert orbitális nagy baromság.
Ugyanígy az ilyen LMBTQ-s dolog miatt is már egyre több az identitászavaros ember, aki félig nő, férfi, aztán meg váltogatja, cserélgeti. De nálam örök érvényű törvény, h a vékony a szexi, vagy a vékony, amin van egy kis husi.
Ha bele gondolsz lányoknál is van olyan akinek a vékony van akinek a teltebb fiúk jönnek be
Barátomnak eddig csak teltebb barátnői voltak köztük én is, viszont a legjobb barátjának mindig vékony alkatuak voltak
Ha meg vagy elégedve magaddal akkor ne hallgass mások véleményére egyszer úgy is jönni fog egy fiú aki így szeret💓
Akiket ismerek, nem igazén zavar az alak senkit, nyílván maradjunk rednes határok között. De az hogy kilátszik valakinek a csontja/kicsi a melle nem érdekel senkit, sokkal nagyobb hangsúly van az arcon és a személyiségen. 19F
(saját vélemény de jobban néz ki ha kilátszik egy lánynak a csontja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!