Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni hogy keressen a kiszemelt srác?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 00:07
1/7 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne. Bajban vagyok e téren én is.
2/7 anonim válasza:
Ha jön veled szembe, kezd el keresni a szemkontaktust, majd ha összenéztek, kapd le a tekinteted, mint egy kis szende :D
Én ezzel szoktam szórakozni az utcán :D
4/7 anonim válasza:
Miért ne kereshetnéd te? Ha látja a szándékot és bejössz neki úgyis keresni fog.
5/7 anonim válasza:
Írhatsz neki te is, manapság ez már teljesen elfogadott. Írj rá valami miatt, beszélgessetek és ha olyan a helyzet, megemlíheted, hogy nincs barátod. Utalhatsz rá, hogy jó lenne valaki, aki elmegy veled sétálni, akivel beszélgethetsz, stb. Ha bejössz neki, akkor remélhetőleg venni fogja a lapot.:)
7/7 anonim válasza:
Mondjuk írj te neki vagy ahogy az előttem lévő írta, kezdeményezz
Ez amúgy is akkora bullshit, hogy a fiúnak kell kezdeményezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!