Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el egy fiúnak hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Most ballagott és lehet többet nem fogom látni:(szoktunk beszelni messengeren de utoljára vissza se irt és azota nem merek rá írni:((És felek neki elmondani mert felek hogy ő nem szeret viszont:(De ha lehet inkabb személyesen szeretnem elmondani neki h mit erzek2021. jún. 23. 21:41
1/7 A kérdező kommentje:
Mit csináljak??
2021. jún. 23. 21:43
2/7 anonim válasza:
Adj neki kisebb nagyobb jeleket hátha észreveszi és ha ő is szeret téged akkor lépni fog.
Vagy csak simán mond el neki
3/7 anonim válasza:
Lehet nyers lesz, de ez van.
Ha egy fiú valamit nem szeretne akkor azért nem is küzd.
Tehát ha bejönnél neki akkor már kezdeményezett volna, de így hogy csak egyoldalú a szerelem így csak csalódás lehetne belőle...
De ha olyan erősnek érzed akkor persze egy próbát megér hogy rákérdezel mondjuk hogy az új suli milyen meg hogy milyen az osztály
4/7 anonim válasza:
Írj rá, hogy szeretnél vele találkozni. Aztán mond el neki őszintén, hogy mit érezel iránta. Valszeg elutasít, de ha többet nem látod, akkor már tök mindegy.
6/7 anonim válasza:
Szia. Én pár hete mondtam el a legjobb fiú barátomnak az érzéseimet. Írtam neki egy levelet(a távolság miatt) és elmondta hogy ő tudja hogy kevés ilyen ember van mint mi, de tudja hogy mindkettőnk megtalálja a párját. Mivel megtudtuk beszélni, így egyikünkben sem maradt tüske. A barátságunk most szorosabb mint valaha. Tehát a tanulság mindenképpen légy bátor, hisz ha rendesen megbeszélitek könnyen túl lehet rajta lépni. Nekem már elmúltak az érzéseim iránta. Szóval tedd meg már csak a felszabadulás is megéri.;)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)irni fogok neki..:)
2021. jún. 24. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!