Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el egy fiúnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy fiúnak hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Most ballagott és lehet többet nem fogom látni:(szoktunk beszelni messengeren de utoljára vissza se irt és azota nem merek rá írni:((És felek neki elmondani mert felek hogy ő nem szeret viszont:(De ha lehet inkabb személyesen szeretnem elmondani neki h mit erzek
2021. jún. 23. 21:41
 1/7 A kérdező kommentje:
Mit csináljak??
2021. jún. 23. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Adj neki kisebb nagyobb jeleket hátha észreveszi és ha ő is szeret téged akkor lépni fog.

Vagy csak simán mond el neki

2021. jún. 23. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Lehet nyers lesz, de ez van.

Ha egy fiú valamit nem szeretne akkor azért nem is küzd.

Tehát ha bejönnél neki akkor már kezdeményezett volna, de így hogy csak egyoldalú a szerelem így csak csalódás lehetne belőle...

De ha olyan erősnek érzed akkor persze egy próbát megér hogy rákérdezel mondjuk hogy az új suli milyen meg hogy milyen az osztály

2021. jún. 23. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Írj rá, hogy szeretnél vele találkozni. Aztán mond el neki őszintén, hogy mit érezel iránta. Valszeg elutasít, de ha többet nem látod, akkor már tök mindegy.
2021. jún. 23. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
Szia xy! Szeretlek! Szia!
2021. jún. 23. 23:49
 6/7 anonim válasza:
67%
Szia. Én pár hete mondtam el a legjobb fiú barátomnak az érzéseimet. Írtam neki egy levelet(a távolság miatt) és elmondta hogy ő tudja hogy kevés ilyen ember van mint mi, de tudja hogy mindkettőnk megtalálja a párját. Mivel megtudtuk beszélni, így egyikünkben sem maradt tüske. A barátságunk most szorosabb mint valaha. Tehát a tanulság mindenképpen légy bátor, hisz ha rendesen megbeszélitek könnyen túl lehet rajta lépni. Nekem már elmúltak az érzéseim iránta. Szóval tedd meg már csak a felszabadulás is megéri.;)
2021. jún. 24. 00:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)irni fogok neki..:)
2021. jún. 24. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!