Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltem leszólítani, mit tegyek?
Irj ra!!Ha nem tudsz mit irni kerdezz valamit a buli kapcsan!Tobb hettel a buli utan tenyleg kicsit fura rairni ezert ne varj sokat szerintem
Ne gondold tul es sok sikert<3
Köszi a válaszokat!
Igazából nem annyira az esetem, a személyisége fogott meg, vagyis inkább az, ahogy viselkedett, mondjuk még bármi lehet:)
De ha pl szeretném egyértelművé tenni, hogy csak barátkozni akarok vele, akkor azt hogy közöljem?
A száddal. Vicc nélkül. Nem jeladó-vevő senki sem, hogy mindig értse a jelzéseket. Ki kell mondani és kész, majd az elmondottaknak megfelelően is viselkedni (ez fontos).
Az semmit sem ér, hogy elmondod, számodra ő csak barát, majd kétértelműen/furán viselkedsz vele. Tortúrának jó, de senki sem tolerálja hosszú távon, ha játszadoznak vele. Gondolom te sem vagy kivétel ez alól.
Az esetedben meg én hagynám egyenlőre ezt a témakört tekintve, hogy még csak most kezdenéd megismerni. Várnék, míg ki nem alakul valamiféle kapcsolat, majd utána döntenék, hogy ez valóban csak barátság akar-e lenni vagy sem, esetleg több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!