Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves csajhoz max. hány éves pasi való?
21 vagyok, mit kéne csinálnom? Venni egy 10 milliós autót, hogy azzal menjek pávázni meg csajozni a városba? Ugyan már.. Előttem az egész élet. FIRE osztalékból, ingatlanból, majd utazás, kb 150-200 ezret költök havonta, a többit befektetem.
29: írj rám, ha akarsz, szívesen segítek
"Miért is? 21 vagyok, kétmilliót keresek, nem ájtímérnökgyakorlatosként, csak van eszem ;)"
Jaja, de nem az avasról gyütté, meg nem is a lelencből.
Apád alatt mennyi van?
Vagy hány hülyét versz át havonta?
Apám fogorvos, de nem igazán tartjuk a kapcsolatot, már rég elváltak anyámmal.
Nem MLM-ezek, annál szánalmasabb “munkát” nehezen tudok elképzelni. Egy embert sem verek át
Uhh, elnézve az előttem szólókat nem igazán vannak tisztában egyesek a "kor" fogalmával, illetve a hazai jogi szabályozással meg aztán végképp nem.
4-5-8: Hogy ki kivel jár, vagy jön össze, az nem egy matematikai képlettel levezethető dolog. Teljesen egyén függő.
7: A kor nem egy szám, hanem egy állapot. Igaz, ezt az állapotot az éveink számával szoktuk jellemezni, de mivel az emberek különbözőek, nem csak belső de külső tulajdonságaikat, génjeiket illetően is, így az öregedésük is különböző módon jellemezhető. Van, aki már 50 évesen úgy néz ki, mint más 70-80 évesen és vannak akik külsejükkel megszégyenítik a fiatalabbakat is, még 60 körül is.
9: A hazai jogi szabályozás szerint 14 életév felettivel bármilyen korúnak lehet kapcsolata, akár szexuális kapcsolata is, vagyis egy 17 évessel is nyugodtan járhat akár egy 60 éves is, senki nem szólhat bele. Pedofília a 14. életévet még nem betöltött gyermekkorúakra vonatkozik, 14-17 éves korig fiatalkorúnak minősül az illető a hazai törvények szerint, vagyis már nem gyermekkorú. 18 életévtől pedig felnőttkorú.
10: Nem értek egyet. Nyilván a generációs különbségek képezhetnek akadályt egy komoly kapcsolatot illetően, de ahogy szokták mondani, néha az ellentétek vonzzák egymást, tehát még ez sem feltétlen van így. Kicsi az esély arra, hogy egy 17 éves egy 60 évessel boldog lenne, de egy 30-as, vagy 40-es pasival simán van rá esély, ha az illető megfelelő komolysággal rendelkezik, ugye ez is ember függő.
Tehát a válaszom a kérdésre az, hogy nincs olyan, hogy 17 éves lányhoz hány éves pasi való, mert ez mindig a szóban forgó lánytól függ, hogy ő mit szeretne, kit választ, kivel szeretne kapcsolatot, akár komolyabbat is. Ebben a korban már nincs korhatár.
+ 8 évet számolj rá, de 18 éves esetében már akár 10 év korkülönbség is játszhat.
De van 30 éves korkülönbség is sikeres házassággal néha úgy, hogy a hölgy az idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!