Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Ez valóban így...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ez valóban így van? Mi az igazság?

Figyelt kérdés

Párnapja 2 ismerősömmel beszélgettünk a társkeresésről egy sör mellet, sok minden szóba jött, olyasmi is amire eddig nem is igazán figyeltem fel...

Felhoztam, hogy elgondolkodom az online párkeresésen. Ekkor feljött a magasságom és azt tanácsolták, hogy adjam ki magam magasabbnak mint amennyi vagyok. Nem tennék ilyet, de kicsit hirtelen ért ez és nem tudom mi az igazság ebből. 171 cm magas vagyok és azóta utána olvastam a dolognak és hát nem nagyon tetszett amit láttam...Ti mit gondoltok? Hogy érzitek? Nem baj ha fáj, csak igaz legyen.:)

Köszönöm szépen..

2021. jún. 17. 19:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

Nálam is hasonló a helyzet, mint 5-nél. Én 152 cm vagyok, párom 173.

Engem kifejezetten idegesít, ha valaki sokkal magasabb nálam, épp ezért egy párkapcsolatban is zavar a nagy magasság különbség.

Viszont sajnos az is igaz, hogy rengeteg lánynak a társadalmi elvárások miatt fontos, hogy a pasija magasabb legyen nála.

2021. jún. 17. 20:54
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Ne irj mást. Ha tényleg az ismerkedés, találka a célod, akkor felesleges kamuzni. Ha szimpi vagy, elfogadják a magasságod, ha hazudsz, az rossz pont.

171.cm azért annyira nem pici 😉 rengeteg a 160-170 centis lány, nő!

2021. jún. 17. 21:16
 13/21 anonim válasza:
91%

Szerintem nyugodtan add meg az igazi magasságodat. Én 164 cm vagyok, a barátom kb 168-170 cm. Soha semmi bajom nem volt a magasságával, nem igazán érdekel. 4 éve boldogok vagyunk együtt :)

19/L

2021. jún. 17. 21:40
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Én 171 centi vagyok, lány, és igen, mindig is úgy képzeltem el, hogyha nem is egy óriás a barátom, akkor is magasabb nálam, vagy azonos magasságú. Erre most egy olyan srác jön be elég komolyan, aki 165 centi. De bírom őt, bírom a személyiségét, szóval egye fene, hogy alacsonyabb, most nem ez alapján fogok valakit elutasítani. Szóval én azt mondanám, hogy persze szép és jó ha a srác magasabb, de most ha valakit bírok, nem utasítanék el emiatt. Pláne, hogy te 171 centi vagy, az még nem durva. Az átlag női magasság ilyen 165 centi körül van, szóval hidd el, így is találsz magadnak párt. :) De amúgy pl. ismerek olyat a környezetemben, ahol a nő kb. 175 centi, a pasi 162-163. Szóval na, most ne legyél letörve, ha valaki bírja a személyiséged, akkor valószínűleg nem ez lesz a döntő.
2021. jún. 17. 22:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi...:)
2021. jún. 17. 22:49
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Én is alacsony lány vagyok, ezért nekem pl jobban tetszenek a 170-175 centis srácok, mint a 190 centisek. Mellettem már egy 170+ös sráci is magasnak tűnik, de még hordhatok magassarkút és csókolózásnál sem kell kitörnöm a nyakamat. Sok alacsonyabb lánynak tetsznek az ilyen magas fiúk
2021. jún. 17. 22:53
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Nekem anyukám magasabb mint apukám, 25 éve boldog házasok. Ha tetszel egy lánynak nem fogja érdekelni hány centi vagy.
2021. jún. 17. 22:55
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az egyforma magasság még belefér, alapból nekem is a nálam magasabbak tetszenek, a férjemmel viszont egyforma magasak vagyunk, 170 cm. Alacsonyabb viszont ne legyen. De szerintem bőséges játéktér marad neked így is :) Meg aztán vannak csajok, akiket az sem zavar, ha alacsonyabb vagy. Magyarországon nem olyan gáz a 170 cm, a legtöbb pasi itt kertitörpe :D

Szerintem ne kamuzz.

2021. jún. 17. 23:58
 19/21 anonim ***** válasza:
88%

Soha de soha az életben nem érdekelt hogy ki milyen magas (nyilván ha betegség miatt extrém alacsony az más...)

Ismerkedtem 155 centis pasival is, volt 1.97-es barátom.

Nyilván van akinek fontos (főleg a magasabb lányoknak), de általanosságban elmondható hogy nem azon fog múlni a sikered hogy 170 vagy 180 cm vagy.

2021. jún. 18. 12:59
 20/21 anonim ***** válasza:
22%
Itt régen írt egy srác, hogy hazudik a magasságáról tinderen, mert a lányok automatikusan lelépnek tőle ha megtudják. Élőben pedig a lányok csodalkoznak hogy milyen magas, mert nem tudják megmondani szemre hogy hány cm, de ha olvassák, akkor előítéletesek és alacsonyabbnak képzelik el. Én a helyében biztos hazudnék.
2021. jún. 18. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!