Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért cikizitek azt, akit le akartok fektetni?
Egyetértek az elsővel. Illetve szimplán, mert nem "nőttek fel" (nem komolyodtak meg kellően) még. :D
20/F
Úgy bírom hogy az összes srác betolja a korát és a nemét is hogy hátha rájuk írsz xdd
De hogy a kérdésre is válaszoljak: nem tudom hány éves vagy, de fiatalabbaknál jellemző hogy így próbálnak meg "udvarolni", mert nem tudják hogy kellene. Másrészt nem feltétlen meg akarnak fektetni, lehet komolyan akarnak veled ismerkedni, de (megint csak) nem tudják hogyan lehetne.
mert a kis fiúk azt gondolják ami köztük menő az a lányok között is..
Le akarnak fektetni azt 2 -3 perc pumpálás után elsülnek.. ilyenktől ne akarj szexet!
Meg akarja tudni, hogyan reagálsz. Ha tetszik a fiú, akkor légy hozzá kedves, mosolyogva válaszolj valamit. Azt is megkérdezheted, hogy tetszik-e ez neki, vagy sem. Indokolja meg mindkettőt. Ne felejtsd el megmondani neki, hogy neked így a jó, sőt told meg azzal, hogy vannak srácok, akiknek ez tetszik.
Aztán majd alakul köztetek valamelyik irányba.
Ha tényleg kapcsolatot akar a csávó akkor nem ez lesz az első dolog amit felhoz. Jó persze egy kis pici beszólás még benne van de ha többször is ezen van akkor már zavaró.
Először persze a belsődet akarja tuti megismerni aztán majd a külsődet. Igen, tetszel nekik, de csak a külsőd ami fele az egészednek. Ha találsz olyat aki a belsődet is kedveli, vagyis sokat tudtok mindenről is beszélgetni akkor éri majd meg komolyabban belemenni a dologba.
Nem tudom, de én szívesen megk*rnálak.
84/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!