Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy teljesen belém bolonduljon a párom?
Figyelt kérdés
Minden rendben a kapcsolatunkban, szeretjuk egymast, efelol nincs ketsegem. Viszont tobb ev utan kezdem erezni hogy mar nincs oda meg vissza ertem. Mivel tudnam kicsit elohozni ezeket az erzeseket belole? Sokszor ugy erzem elegge el vagyunk kenyelmesedve es nincs mar bennunk az az erzet hogy barmit megtennenk a masikert. Ezt akarom picit visszahozni. Elsosorban ferfiak velemenyere lennek kivancsi hogy milyen tulajdonsagokat imadnak az adott parjukban. Remelem megertitek hogy mit is szeretnek es tudtok segiteni:) Koszi a valaszokat elore is 20/L2021. jún. 13. 22:20
1/2 anonim válasza:
Bocsi, én nem férfi vagyok, de úgy éreztem muszáj válaszolnom.
Nem lehet, hogy csak te érzed így? :)
Én a helyedben rákérdeznék, lehet ugyanúgy érez irántad mint eleinte, csak már nem mutatja ki annyira. Beszéljétek meg, szerintem ebben a helyzetben fontos a kommunikáció.
2/2 anonim válasza:
Emlékezz vissza miket csináltatok a kapcsolatotok elején, nosztalgiázzatok kicsit (nem szóban, hanem tettben) hátha az visszahozza a régi érzést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!